Söndag

Haft en härlig dag :) Älsklingen bestämmde sig för att dyka upp igår kväll, vart mys i soffan framför en film. Sen sov vi ut länge imorse, riktigt skönt var det. Vädret hade tyvärr bestämmt sig för att inte alls vilja vara soligt och fint som jag ville ha det! Men vi bestämde oss för att vandra ner på stan ändå. Kika runt i affärer och så, inte jätte skoj då jag verkligen inte hade råd att köpa nånting!! Vart en lunch på jensens sen kikade vi lite till. Sen bestämmde sig Krille att han skulle handla lite åt mig när jag var en sån fattiglapp :p Så kom hem med två nya linnen och ett par nya favoritpumps :) Så glad jag vart. Funderar på om de blir de linnena och sen antingen ett par leggings eller ett par svarta något uppkavlade byxor till påskfesten nästa helg ...



Efter shoppingen tog vi en fika på cornetto bar innan vi vandra hem. Krille stanna ett tag och åkte hem typ för två timmar sen. Även fast han bara varit här ett kort tag så blir det jätte tyst och tomt när han åker! Men träffs snart igen i alla fall.

Mitt under lunchen idag insåg jag att min bil inte har besiktas - klant ! Så måste göra det på onsdag, fanns inga tider alls här i Västerås men fanns i fagersta så får ta det på vägen hem sen. Jag håller tummarna att den går igenom, men jag är tyvärr lite tveksam.

Resten av kvällen ska jag spendera med att först röja undan lite här och sen kika filmen som visas på trean, får se om det är nåt att se. Mycket mer blir det inte. Imorrn ska jag starta dagen med en promenad, sen ska jag till skolan och lämna in en massa böcker på bokexpressen, skriva ut lite papper till statistiken och sen fika lite med Johanne. Ska även försöka få lite plugg gjort på eftermiddagen och möjligtvis och ta mig iväg på ett pass på feelgood, om jag inte minns helt fel är de ett bodypump pass runt fyra, fem så får se om jag hinner iväg på det. Nu ska jag i alla fall som sagt röja undan lite här ...

Lördag

Nu var det ett tag sen - igen. Men inte haft jätte mycket skoj att skriva om. Har avslutat en kurs, men börjat på en ny som jag känner att jag kommer att få lägga ned mycket energi på för att klara av samtidigt som man ska klara internationella ekonomin också. Så känner att det kommer vara mycket fokus på skolan framöver - men sen kommer en välbehövlig sommarledighet :) Vad har mer hänt sen sist jag skrev? jag var hem en sväng, lite party och så. Sen veckan som gått efter den helgen den bara flög förbi även fast jag egentligen inte har gjort mycket alls. Magen har krånglat en del så var mest hemma i 2-3 dagar. Men lite promenader i den härliga solen har det blivit :) Nu är våren verkligen påväg, och säger det än en gång, jag vill ha en balkong ! Vore underbart. Igår kika jag och Camilla på film och gotta oss lite, kikade Australia, den var bra men inte riktigt alls på det viset jag trodde att den skulle vara..

Idag har vi haft den sista lektionen i Internationella ekonomin. Försov mig dock imorse så missa första delen innan första rasten. Hatar verkligen att försova mig och jag verkar ha en tendens att lyckas med det ganska så ofta. Och allt blir så fel, man bli stressad och inget går som det ska. Nu är jag hemma i alla fall, slutade lite tidigare. Eller ja man fick sitta kvar och fråga frågor och så, men kände att jag måste läsa detta lite mer sen ska vi sitta och jobba med frågor tillsammans sen i stället. Så jag ska städa undan lite små saker här, sen tänkte jag försöka läsa lite mer idag faktiskt. Skulle kunna sova en liten stund också, kanske bara en liten powernap :p Har tvättid ikväll vid sju också :( Vilken lördag va? Känns inte riktigt som helg när man har föreläsning hela dagen och sen pluggar lite till och sen spenderar kvällen med att tvätta liksom. Men har jag tur kommer Krille redan ikväll (annars kommer han imorrn bitti) om han orkar, han kommer hem från sälen runt sju kanske eller nåt. Gör mig inte så mycket i alla fall att det inte känns som helg idag, för jag ska åka hem redan på onsdag så jag tänkte försöka plugga på tills dess sen tänker jag ta det lite påskledigt, så då får jag ta och offra denna helg lite. Men imorrn blir det också ganska lugnt och skönt. Hoppas på ett väder som idag, då tänkte jag och krille vandra ner på stan och fika lite och vandra runt och så.

Jaja, nu ska jag väl göra nåt .. Ha det så bra :)