Plugg dag

Söndag, veckan tråkigaste dag. Helgen är slut osv. Men alla dagar är egentligen lika för mig nu för tiden, åtminstonde fram till jul. Alla kommer de bestå av plugg, jag har inte ens insett att det faktiskt har varit helg tror jag. Dagarna bara rusar och jag hinner inte med hälften av vad jag borde hinna med. Stressen börjar komma ikapp mig igen .. Massor att göra i skolan att dagarna inte räcker till mycket mer, pengar har jag inte gott om just nu så är väl positivt att det inte går åt så mycket när man bara är hemma eller sitter i skolan och pluggar! Försöker hinna träna så mycket det går. Idag hade jag velat komma iväg men tror att det får vänta tills imorrn. Kanske träningsvärken från gårdagen har lagt sig en aning samma gäller månadens magvärk! Samtidigt som det är så mycket i skolan nu så har jag inte köpt en enda julklapp - inte ens EN! Och jag har ingen aning om vad jag ska köpa heller och har egentligen inte alls några pengar till att köpa några...

Usch vilket trist inlägg detta vart, bara massa negativt. Jag har mycket positivt i mitt liv också som jag brukar försöka tänka på dagar som dessa .. Jag är väl egentligen bara överväldigad med allt som skall hinnas med när det gäller skolan. Att börja plugga till statistiken igen var/är inte lätt! Det är verkligen hur mycket som helst och efter ett tag blir man helt slut på alla formler och så. Men egentligen är det väl lite intressant och det är så kul när man börjar förstå, men vägen dit är inte alltid den lättaste! Men också skönt att ha en kurs där man räknar lite och det inte bara är teori och läsa, läsa, läsa .. Hade jag bara haft statistiken nu hade det nog inte kännts lika tungt, det som är, är att man läser annan kurs samtidigt som det ska fixas med grejer i. Aja jag ska sluta klaga, istället ska jag göra mitt bästa och KLARA DETTA! Har cirka två veckor till hemfärd och det blir plugg varje dag! Känns lite trist men försöker tänka på allt skoj som händer när jag kommer hem istället :) Julbord, julafton, juldagsparty och nyårsafton. Det gör det lite lättare ...

Camilla var över och kika film igår :) Skönt att umgås lite, kan lätt bli lite ensamt med näsan i böckerna.. Vi kika på nån random film från cdon som var gratis på ondemand. Den var väl helt okej, men lite småseg. Sen vart det scrubs också. Det här med ondemand är ju toppen egentligen :) Perfekt att kunna hyra film till datorn - och jätte enkelt också. Ville se flickan som lekte med elden här om dagen, men det var ju såklart uthyrd nu när den är så ny och allt - då är det ju perfekt att man kan kika på den sådär. Sen kan man ju alltid ladda ner såklart. Men det är det väl ingen som gör? ;)

Ja som sagt det blir plugg idag. Sen blir det till att kika gossip girl och nån film till kvällen. Såg att de visar jakten på lycka (tror de var så den heter) och kommer ihåg att jag sett den för länge sen och tyckte den var riktigt bra så blir nog att kika på den. Men nu ska jag avsluta här, gå tillbaka till mina räkneuppgifter innan matdags. Vart ett riktigt långt inlägg denna gång :p

Lördag

Inte riktigt fått allt gjort idag som var meningen - men å andra sidan det är faktiskt helg. Jag behöver dock plugga som en took just nu men idag har varit lite av en mellandag. Morgondagen däremot kommer att bli tuff, tampas rejält med statistika uträkningar, pust! Sov lite länge idag och sen plockade jag lite med allt möjligt här. Varit nere på gymmet och solat och tränat lite ben, så skönt att få det gjort. Cyklade ner idag, vilken skillnad, går så mycket snabbare! Snön kommer ju dock snart och då kommer jag inte våga cykla men tills dess så :p

Har städat och julpyntat sen jag kom hem. Behöver jag inte tänka på städning imorrn utan kan fokusera helt på plugg. Nu ska jag vandra till ica och hyra film med camilla :) så måste nog rusa nu ..

Tillbaka igen

Jag har tagit en liten paus - från typ allt egentligen! Kände verkligen att det behövdes. Var så mycket som trängdes i huvudet där ett tag. Men nu så är jag tillbaka :)

Har varit hemma några extra dagar och kom tillbaka i onsdags kväll. Passat på att umgås med alla vänner, träffat familj och släkt och bara tagit det lugnt. Inget plugg eller huvud taget! Var riktigt skönt att få vara ledig, kände att jag hade massa sömn och så att ta igen. Men svårt att komma in i plugg nu igen när man vant sig vid lite latare dagar. Men det är slutspurten som gäller nu innan jul - kan inte fatta att vi snart gjort en termin till ! Dock har nog mitt huvud ändå tagit jullov redan för motivationen att plugga ligger på noll just nu.

Men ändå måste det tas itu med, längtar som en took tills man får packa ihop väskorna och åka hem på massa roligheter. Skönt att man har nåt att längta till i alla fall, känns det lite lättare. Ska börja med statistiken igen, fattar inte mycket alls. Lite därför motivationen inte vill komma också, men förhoppningsvis kommer det att släppa. Det är mycket som skall göras innan jag får ta jullov och lite tid att göra det på.

Men jag ska i alla fall verkligen se till att hålla uppe träningen nu trots stressen. För mår bättre av det, samt att det lär behövas med tanke på hur mycket gottande det blir under juldagarna :) Var till gymmet igår i alla fall, och tog en promenad idag. Blir gym imorrn också sen täntke jag försöka hinna med nåt skoj pass på söndagen - lutar mot bodypump. Ska nog kanske försöka komma iväg och simma lite i nästa vecka :) skulle vara riktigt skönt. Och imorrn när jag ska till gymmet ska jag nog unna mig lite tid i solariet också. Aldrig solat där så får se om det är bra ..

Men men, ska ta itu med böckerna nu :( Snart dags för lite mat också. Har köpt lite gott till kvällen, två tidningar sen tänkte jag krypa ner och se flickan som lekte med elden (vet jag är seg som inte sett den på bio :p). Så det är min morot nu, plugga på i nån timme sen får jag ha fredagsmys sen :) Hade inte sagt nej till att ha Kristoffer här vid mig dock, men men, kommer bli mys att vara hemma lite längre under jul sen :)