Hemma dag

Skulle egentligen ha tillbringat dagen i skolan med uppsatsen. Men mådde pyton imorse, kände mig febrig, hostadde som en gris och huvudet bankade så stannade hemma. Har grejat lite smått i alla fall men annars bara tagit det lugnt. Mår i alla fall mycket bättre nu :) Snälla sig att det ska kunna ge sig nu? Ska förbi apoteket imorrn och köpa nå vitaminer och så, kanske man kan bli av med detta nån gång. Vill så gärna röra mig, känner mig totalt rastlös i kroppen. Men man måste ju vila så man blir bra nån gång och så fort jag anstränger mig kommer ju hostattackerna - mindre trevligt.

Håller på att packa lite smått nu, hemresa imorrn efter skolan. Har en hel del att göra så blir nog kvar i skolan ganska länge imorrn, men lika bra att ta med väskan också så man kan bege sig direkt mot tåget. Valborg till helgen, men fredagen blir nog faktiskt lugn. Kristoffer har jour också så, blir nog en myskväll. På lördag har Mamma & Stumpis anordnat maskerad med kändistema så vilar upp krafterna inför det istället :) Kommer nog bli riktigt trevligt, massor av blandat folk. Ska försöka komma ihåg att ta massor av bilder!

Nu ska jag packa det sista, ta hand om disken sen spenderas resten av kvällen med lite läsande och Grey´s anatomy.


Måndag

Då var det dags för en ny vecka igen då. Haft en underbar helg men ingen tid eller lust riktigt att skriva nånting. Men tänkte summera den lite snabbt i alla fall.

Älsklingen kom med tåget i fredags kväll. Hade fixat i ordning lite mat, köpt hem lite gotte och hyrt film så vart fredagsmys i soffan med massor av tända ljus :) Lördagen spenderades till stor del nere på stan. Tog lite sovmorgon och var nere framåt lunch. Kikade i affärer, åt lunch på jensens och fikade senare också på waynes. Hade tänkt gå på bio på kvällen men gick ingen film som vi jätte gärna ville se. Så istället vart det ytterligare en myskväll i soffan hemma - säger jag inte nej till! :) Hyrde paranormal activity, velat sett den ganska länge men inte riktigt vågat mig på den. Men den var bra i alla fall, och ganska läskig i alla fall. Men med allt prat kring den trodde jag faktiskt att den skulle vara ännu värre. Men den var i alla fall helt klart sevärd. På söndagen tog vi ytterligare en sovmorgon sen vandra vi ner på stan igen, när de är skönt ute är det ju tråkigt att bara sitta hemma.

Shoppade lite också faktiskt, ett par nya vita tygskor, en vit och blå randig tröja med puffärmar, "dragkedje armbandet" i puderrosa från scorett och ett par strumpbyxor med små hjärtan på. Ville också leta jeans men hade inte riktigt ork till det, mycket folk överallt så kände inte riktigt för det. Men jag har faktiskt beställt ett par D.brand från bubbelroom, de kommer förmodligen imorgon. Har väl egentligen inte råd men de hade ju ett sånt bra erbjudande - betala i juni så :) Jag hoppas att de sitter bra och skönt! De ska tydligen vara mycket stretch och många säger att de ska vara sköna så håller tummarna.

Idag har jag varit i skolan en sväng och donat med uppsatsen. Det går framåt i alla fall. Imorgon blir det en jobba hemma dag - riktigt skönt. Särskilt med tanke på att jag inte känner mig så kry - igen :( Äckel hosta !! Nu ska jag ta och läsa igenom det jag skrivit idag och sen tänkte jag ladda om inför imorrn istället ..


Torsdag

En vecka sedan senaste inlägget - dålig stil! Men vet verkligen inte vart tiden tagit vägen? Var hem i helgen i alla fall, vart utgång fredag och lördag. Riktigt trevligt var det! Lördagen var nog en av de roligaste vändorna på länge, var upp till stan och dansa loss till Rootvälta :)

Veckan började sen inte så bra, hade jätte ont i magen och mådde illa hela måndagen trodde jag hade åkt på magsjuka men det gick som tur var över! I tisdags var det skola och uppsats som gällde, läste mest igenom en massa källor - så mycket som man måste gå igenom innnan man kan komma igång att skriva nåt bra! Sen tog jag en tur till gymmet, vart en mix av bröst, undersidan av armarna, rygg och mage. Har fortfarande rejäl träningsvärk från det. Dock tror jag att jag började träna lite för tidigt efter min förkylning, lite rethosta har kommit tilllbaka :( Så blir att ta det lite lungt resten av denna vecka och få i sig massa vitaminer så det inte blossar upp igen, det har jag verkligen inte lust med. Isabelle var även förbi en sväng i tisdags, var trevligt hade ju inte träffats på länge så. Igår var en rätt lugn dag, vädret gjorde en inte på topp! Var i skolan fram till lunch sen gick jag hem och läste lite i lugn och ro istället. Idag blir det till att vara hemma och jobba med uppsatsen. Vädret suger idag också, ursäkta men snöö?? :( Har lite småplock att fixa med här hemma också. Blir sen en kvällsfika hemma vid Camilla :) Hade velat gå och träna också men som sagt bättre att vila nån dag än att bli jättesjuk även om de känns trist. Hade tänkt mig en promenad istället, men inte så sugen på att gå ut så vi får se hur det blir. Hålla tummarna för bättre väder imorrn istället. Och speciellt på fint väder i helgen när älskling kommer. Vill ju kunna kanske ta en fika på nån uteservering och så.

Nu ska jag koka en kopp kaffe, försöka få i mig lite frukost och kika våra bästa år :)

Mitt uppe i uppsatsskrivandet

Var det dags att skriva lite här igen. Vet inte hur länge det kommer att hålla denna gång ;) Är nu mitt uppe i skrivandet av kandidatuppsatsen, det går ständigt upp och ner. Imorrn är det dags för seminarium av PM1, hoppas på bra respons. Ska till skolan idag och skriva ihop opposition och sen efter det ska jag bege mig till gymmet.

Gäller att ligga i hårdträning nu, varit alldeles för lat på senaste och sen när jag väl kom igång vart jag sjuk. Men nu så, och alla vårtecken gör att man börjar känna sig lite stressad. Men visst hinner man komma i någolunda form på två månader?

Jag ska i alla fall göra ett försök, tänker blogga om det för att hålla motivationen uppe! Kom iväg till gymmet i måndags och idag blir det som sagt en vända till. Idag ska benen få sig en rejäl omgång! Ska nog hinna med en vända innan jag åker hem imorgon också. Sen kanske försöka få ut älsklingen på nån förhoppningsvis solig promenad till helgen :) Blir även ett försök att minska på kolhydrater, inte ta bort de helt och hållet utan bara minska på dem. Vi får se hur det kommer bli med allt, har ju på senaste haft så dålig disiplin när det gäller vad jag stoppar i mig ...

Nu blir det en kopp kaffe och fortsättningen på våra bästa år