En torsdag

Vakna i tid. gick runt och plocka lite. Ner på stan en sväng - tvungen att hitta ett par nya svarta byxor då mina sprack :p Hitta ett par på vero moda, stod först och fundera på om jag skulle ta samma modell som de som sprack men fick istället bli ett par med dragkedjor. När jag ändå var nere på stan kände jag att jag kunde kika runt lite snabbt - oj så mycket fint det finns nu men plånboken kommer inte vara tjock denna månad så gäller att behärska sig någolunda. Gick först in på bianco i alla fall, hade presentkort kvar där. Blev ett par korallfärgade ganska låga pumps och sen en kuvert (var ju halva priset :p) vilket lämnade hela 60 kronor kvar på presentkortet ... Var också in på gina, provade chinosen jag provade sist men tyckte satt för tajt, men nu satt de bra :) I samma storlek och allt.

Kom hem och såg att mina skor från nelly kommit så drog till ica och handla lite mat och hämta ut dem. Kärlek! Vart lite nervös först när jag tog upp dem för remmarna kändes så hårda men när de kom på satt de jätte bra, och sköna att gå i även om de är väldigt höga :)

 
 

Mer av dagens planer är : Städa, plugg och packa. tror inte jag ska plugga överdrivet idag för känner inte riktigt att jag hinner lära mig alltför mycket mer. Göra nån mer övning och så bara ..

Godkväll

Hmm skrev ett inlägg igår eller nå sånt och av nån anledning vill de inte komma upp :p Men men, idag har varit en lång dag. Varit riktigt trött hela dagen också. Kom till skolan vid åtta sen jobbade vi på med uppgifter till lunch o efter det var det kursstart för statistiken - hmm ska bli spännande att se hur det kommer att gå! Men just nu är det fokus på handelsrätten. Morgon dagen spenderats hemma nedgrävd i böcker och sen lite träning. Onsdagen blir en heldag i skolan och torsdagen blir nog också hemma och tragla. Har egentligen en föreläsning i statistiken på torsdagen men tror jag ska vara lite kass o strunta i den och plugga hemma istället.

Vad mycket fint vårfint det finns nu, lång lista på vad jag vill ha, viktigast att hitta är en vårjacka känner jag. Men vill ha massa nya skor också. Ett par på bianco jag ska ner och köpa nån dag framöver (tack för presentkort :p) och sen vill jag ha lite nya sandaler och så, med låg och hög klack :p Mycket man vill ha, men hittade ett par fina sandaler från Nelly, som fått bra recension om att de ska vara bekväma för att vara så pass höga ändå, så de är på väg hem nu :) Nu gäller det att hitta ett par bruna också med gärna lite lägre klack :p

Nelly  Shoes - Tree 2

Godmorgon

Passade på att ta en liten sovmorgon idag så vaknade strax före tio. Gårdagen var en riktigt bra och effektiv dag. Jag och Johanne satt i skolan hela dagen, från åtta till fyra på ett ungefär och pluggade på mest hela tiden, faktiskt svävade det inte ut alls i mycket annat utan vi var riktigt effektiva :) Efter det kom Camilla o vi vandrade ner på stan, käkade lite pizza och väntade på att klockan skulle närma sig sju vilket gick rätt snabbt. Då gick vi på bio, "en shopoholics bekännelser" :) Riktigt bra var den, rolig och charmig och oj så mycket fina saker :p Var hemma igen kanske runt en tio och tvn visade bara skit! Prata med Krille och bläddra lite i gamla tidningar innan jag somna.

Och idag då är det Lördag vilket tyvärr inte innebär fest, shopping, mysigt film marathon eller nåt annat i den stilen - här ska det pluggas. Inte långt kvar nu så bara att köra hårt. Känner att jag har lite motivation idag vilket är bra och gör det hela så mycket lättare! Skulle ta mig iväg till gymmet för att köra lite konditionsträning men funderar på om det blir en lång powerwalk eller så istället lite senare, ser solen vill titta fram lite då och då :) Våren är på väg, jippie .....

Dags att sätta på kaffet och sätta igång ..

Tillbaka

Hm haft en liten blogg paus. Inte haft nån lust att skriva, o inte heller mycket att skriva om. Men nu ska jag se till att dra igång igen ..

För att summera vad som hänt sen sist lite kort:
Plugg, plugg, träning, shopping, födelsedagsfirande, pojkväns tid (även firande av 3 års dag!!), mera plugg, tandläkare (hehe inga hål nu heller, var lite nervös att det skulle bli nåt nu när man måste betala o allt) och mer plugg samt träning.

Hmm jadu det är typ egentligen vad jag har haft för mig, inte alltför spännande egentligen. Har tenta nästa fredag o en hel del som ska in tills dess så mycket plugg blir det även dagarna framöver. Varit i skolan idag, föreläsning till lunch sen satt jag och Johanne med lite uppgifter - men samtalen svävade ut i mycket annat också :p Sen vart det ett pass på gymmet och har nyss kommit hem. Ska laga mig lite mat och städa undan lite här, lite saker överallt. Sen ska jag se hur mycket energi jag har över, kanske blir det mer plugg, annars blir de kanske inte mycket alls, känner jag skulle kunna sova nu.

Vädret har varit riktigt fint idag. Sol och riktigt skönt ute - våren är verkligen på väg! Hmm så mycket jag kommer att behöva. Ska rensa ut garderoben nån dag här framöver så man kan fylla på med lite nytt. Behöver verkligen lite kjolar och shorts till vår/sommaren. Riktigt dåligt med det. Skrev en hel lista igår på allt jag behöver - vart en hel del.

Nu är det dags för mat.

Har varit riktigt duktig

När det gäller mina matvanor denna vecka. Ätit regelbundet, inget godis, chips eller dricka och så. Tänkte att jag först skulle hålla mig hela helgen också. Men vet ni vad, jag har tänkt om när det gäller det. Denna helgen ska jag nämnligen i princip bara plugga och träna! Klockan fem i morse vaknade jag med fruktansvärd mensvärk som sitter i fortfarande och kommer till och från och jag har en huvudvärk som smyger sig på. Japp jag tycker lite synd om mig själv idag för jag måste samtidigt läsa arbetsrätt :( Och så måste jag dammsuga också ..

Så om nån timme när jag gjort det så ska jag vandra iväg till affären och köpa nåt gott och sen hem och mysa ner mig med en film. Tänkte se "Yes man", nån som sett? Tänkte som sagt unna mig lite idag, det är jag värd :p Förstår inte hur man aldrig kan unna sig nå gott, visst kan jag hålla mig i veckorna men till helgen vill man väl ha nåt extra. Man lever ju bara en gång så .. Med nyttiga veckor och träning kan jag nog ta mig i form även om jag unnar mig lite lördags gott (eller i dagens fall fredags gott).

Vad har ni andra för planer ikväll, hemmakväll eller utekväll?

Snart en vecka har passerat

Sen jag skrev här sist. Tid har jag väl haft men inte riktigt haft nån lust :p Händer inte alltför mycket spännande nu. Helgen var trevlig :) Tack för det ... Och utöver det har min tid mest spenderats till plugg och mer måste det bli. Denna helg kommer inte innebära alltför mycket trevligheter tyvärr :( Plugg, plugg och träning typ. Hela lördagen har vi föreläsning, usch usch. Men men än är det inte helg. Idag har vi haft föreläsning hela dagen och jag har varit hemma nu i lite mer än en timme så inte hunnit göra så mycket mer än att äta. Ska försöka plugga lite mer, inte mkt mer idag skulle jag tro men ska gå igenom lite anteckningar och styka under o så.

Så, så roligt har jag det just nu. Vad ska ni göra då?