Söndag

Då var det snart slut på denna helg också. Idag fyller pappa 50 så stoort grattis till honom :) Tyvärr kunde man inte vara hemma idag. Hade gärna velat träffa släkt osv, men men. Istället får jag sitta här och plugga. Inte satt igång än och känner verkligen inte för det. Idag är en sån där dag jag bara vill ligga i soffan och inte göra nånting. Men måste fixa med en del saker i alla fall.

Haft en skön söndag morgon i alla fall. Tog sovmorgon även idag, sen vart det sen frukost framför How i meet your mother med gröt och kaffe. Men måste väl snart sätta igång med det som skall hinnas med. Har en del plugg, gör lite övningar och läsa lite i boken. Sen måste jag kika igenom inlämningsuppgiften också så vi vet vart vi ska börja imorrn. Ska även dammsuga (vart sent igår med städningen så väntade med det tills idag) och bädda rent i sängen. Sen ska jag också hinna med nån slags träning idag - gym, power walk eller lite hemmaträning lite beroende på hur det blir med tiden. Sen tänkte jag äntligen kasta i lite färg i håret - haft det hemma jätte länge nu men liksom inte blivit av fast det går så snabbt, men idag ska jag ta mig i kragen! Till kvällen blir det fika vid Camilla också :) Så en hel del som ska hinnas med idag med andra ord - kanske dags att sätta igång?

Grattis pappi :) ♥ (Bild från vårt förfirande vid bubblet förra helgen)


Lördag

Men känns verkligen inte som det. Veckan gick så fort och sen får man inte så mycket helg känsla när man vet att man har massor av plugg framför sig. Men men, hoppas på att nästa vecka också går ganska snabbt, för nästa helg kommer bli betydligt roligare än denna!

Tog i alla fall en lång sovmorgon idag - oerhört skönt var det att sova ut! Sen har jag bara tagit det lite lugnt, kikat lite tv och så där .. Men ska väl snart ta itu med allt som skall hinnas med idag. Min lägenhet ser rent ut sagt förjävlig ut! Så en storstädning står på schemat, har även tvättid vid ett tror jag det var och sen ska jag som sagt hinna med plugg också. Vill hinna till gymmet en sväng också men såg att de stänger redan vid fem idag så får se lite hur det blir med tid och så. Annars får det nog bli en promenad eller nåt så man får röra lite på sig. Usch om man skulle ta och sätta igång då? Har verkligen ingen lust!!

Saknar mitt

Så vacker

Köpte hem lite tidningar och lite gott idag och har haft lite fredagsmys för mig själv. Camilla vart sjuk annars skulle hon ha hållt mig sällskap men får bli en annan kväll. Bläddra igenom nya nummret av chic - massor av fint och massor av inspiration! Vill ha vår och sommar nu!

Fastnade för denna, riktig drömväska - dröm då den går på cirka 10 000 kronor ..

Lambskin bag
Visst är den vacker? Skulle passa perfekt till vår/sommar. Som fattig student får man försöka hitta nån billigare liknande variant .. Denna är från Mulberry.

Lång klänning

eller Maxi - klänning som det också kan kallas ibland är något jag tycker kan vara så fint på andra. Men är samtidigt en trend som jag har svårt att se på mig själv, kanske skulle man ta och prova till sommaren? Hmm ..

Asos har i alla fall några fina, tillsammans med en massa annat fint :)

ASOS Jersey Grecian Maxi Beach Dress with Padded Cups    ASOS PREMIUM Glamazon Embellished Maxi Dress

Gillar den svarta mest och skulle jag nånsin köpa en skulle det nog bli en vanlig svart enkel variant. Kan bli ganska snyggt med stora smycken och en midjekort jacka en sommarkväll?!! Tål att tänkas på :p

Ont i magen

Dagen idag började ju inte så bra - magen började krångla. Kännt på mig i flera dagar nu att det varit påväg. Så en halvtimme innan jag skulle iväg imorse satt de igång. Hade inget nummer heller till nån i min grupp som jag skulle möta upp. Men fick tag på ett genom hitta.se så löste sig. Varit hemma nu på förmiddagen, men bidragit en del ändå genom att göra en del hemma som jag skickat in. Magen känns lite bättre nu så ska nog vandra dit nu snart lagom til lunch. Försöka få nån mat i magen också, blir nog att köpa en macka på kåren och sen hålla tummarna att magen håller sig lugn!!! Kommer nog sitta sen till fyra i alla fall .. Känner att jag måste gå dit en sväng i alla fall, får sånt dåligt samvete när man inte är där. Sen är det verkligen extra viktigt att alla förstår alla delar vi gör i den här uppgiften eftersom alla kommer testas och alla ska kunna förklara ..

Så som sagt, får hålla tummarna att magen håller sig bättre. Ska packa väskan nu och göra mig redo att vandra iväg ...

Tidsbrist

Hmm som vanligt, vart tog den här dagen vägen? Den började i alla fall med fyra timmars föreläsning i beskattningsrätt. Gick ganska snabbt idag ändå, tiden går alltid snabbare när man går igenom massa exempel! Man blir mer intresserad och hänger med mycket bättre också. Efter föreläsningen satt vi en stund med inlämningsuppgiften. Känner mig lite stressad med den, särskilt då vi ska börja förbereda för uppsatsen i nästa vecka. Och sen när några i gruppen, typ de flesta har jobb osv och inte kan sitta hela dagar, eller lite längre på vissa dagar. Är ju så mycket mer som ska hinnas göras, hoppas verkligen att tiden inte ska bli några problem men börjar faktiskt bli lite nervös!

Vart inte gymmet idag som jag hade tänkt. Var i skolan till cirka halv fyra och sen hem och åt lite smått, sen har jag haft lite slötid och sen plockat lite osv. Nyss diskat massa, men nu håller jag på och lagar mat så snart har jag mer disk igen, pust! Ska hinna med lite små plugg innan läggdags idag också. Imorrn ska vi sitta hela dagen med inlämningsuppgiften, så blir nog hem och plugga efter det också. Men som det ser ut nu siktar jag in mig på träning fredag, lördag och söndag i alla fall. Hade gärna velat hinna med en extra dag denna vecka, men ser tajt ut .. Kanske hinns det med fyra pass nästa vecka?!!

Nu kanske spaghettin är klar? Blir spaghetti med tonfisk och paprika&chili cream fraiche. Mums :)

Drömma går ju


Lite uppdatering

Ny vecka igen då - tiden bara försvinner, nästan lite otäckt vad snabbt det går! Helgen bara försvann, men den var i alla fall mycket trevlig. Dock hann jag inte ens med hälften av vad jag hade velat! Men vart massa mys med älsklingen och sen förfira vi pappa lite på Lördagen. Hyrde bubbel och köpte ut mat och så ut dit, var ett ganska stort gäng så det var riktigt trevligt :)

Jag måste ta och hitta mer motivation och ork till det mesta nu känner jag. Plugget går lite sisådär, får nåt ryck ibland men måste verkligen ta tag i det nu, rejält! Men motivationen den här tiden på året är lite sisådär, man bara går och väntar på solen och varmare tider.  Har satt igång med inlämningsuppgiften idag ialla fall och det verkar gå framåt. Måste verkligen repetera bokföringen! Kommer förmodligen att läsa nån kurs i sommar istället för att jobba och då funderar jag nog på att läsa lite bokföring igen enbart för att repetera! Vill ju verkligen kunna den sen när man går ut och just nu känns det lite si och så med det. Men får repetera lite nu under denna kursen också så. Tror faktiskt att det kan bli riktigt bra att läsa nån kurs i sommar istället. Lägga upp sin egen tid, och sen ska jag som sagt repetera lite och sen tror jag att det kanske blir nån liten annan extra kurs, kanske lite marknadsföring?! Blir ju lite som jag kan ha utöver min examen sen så gör ju heller inget om det bara är repetition. Har man kanske lite tid över till annat i sommar också :) Sola, bada, umgås och bara vara .. Det kan man ju verkligen behöva. Pengamässigt funkar det ju också eftersom jag inte har nån hyra över sommaren heller så ..

Hmm om jag skulle ta och fixa lite kaffe och kanske faktiskt ta och göra nåt vettigt ??

Thank god is Friday

Sköönt med slutet på veckan - kommer bli en underbar helg också :) Började dagen idag med att läsa några sidor i inkomstskattsboken sen prata jag med mamma i telefon. Skulle bara fråga om hon hade lust att käka lite lunch idag men som alltid drar samtalet iväg och det slutar med att vi disskuterat allt mellan himmel och jord. Kom fram till att vi ska äta lunch iaf. Jag ska snart fixa till håret och sen vandra in mot smedjan. Blir mat från hong kong och sen ska mamma noppa lite ögonbryn och klippa min lugg och sen får vi se om vi hinner med lite mer. Kanske lite solning och kanske en ansiktsbehandling - skulle vara riktigt skönt faktiskt!

Hoppar gymmet idag, Kristoffer skulle dit redan vid två så blir lite ont om tid. Har extrem träningsvärk också så det gör väl inte så mycket om man kanske tar och vilar en dag. Ikväll blir det middag med älskling på akropolis iaf - mys! Ska komma ihåg och svänga förbi affären och köpa lite fika till imorrn också. Ska svänga förbi vid pappa då och fika lite eftersom jag inte är hemma nästa helg när han fyller år.

Får se om jag ska klämma in en liten träff med Sandra också under dagen, annars ska jag försöka hinna träffa henne imorrn förmiddag. Blir i alla fall en lugn fredag kväll sen med Kristoffer :) Ska bli riktigt skönt..

Pratat med en av killarna jag ska skriva uppsatsen med idag också. Han berättade lite om den andra killen som skall vara med och om att han har ett heltidsjobb! Och att han helst brukar vilja ses efter fem, sex tiden på kvällen?! De har tydligen skrivit ett PM tillsammans förut och det visade sig att den ena fick skriva det mesta. Men han sa också att vi får ta en diskussion med honom om det för man måste ju lägga ner väldigt mycket tid på kandidatuppsatsen, det räcker ju liksom inte bara med kvällar. Och om det inte fungerar med honom får vi antingen skriva det själva eller hitta nån annan helt enkelt. Kändes bra att han resonerar likadant som mig i alla fall. Jag tycker att om man ska jobba samtidigt som man studerar får man se till att det funkar annars ska man koncentrera sig på det ena! Och att ha ett heltids jobb samtidigt som man studerar på heltid är kanske inte den bästa kombinationen. Som sagt kommer inte bara kvällar räcka till att skriva uppsatsen och tänker inte skriva den åt honom! För tydligen klagar han på att han brukar vara trött på kvällarna också ... Vi får se hur det går, men ska ses till veckan i alla fall ..

Nu måste jag sätta igång och göra mig i ordning..

Hemfärd

Nu har jag packat färdigt väskan - förutom datorn då som snart ska packas ner. Sitter och lyssnar på lite bra musik, man blir på sånt bra humör av musik och man har sånna minnen av vissa låtar, kan lätt sitta och drömma mig bort för ett tag. Hunnit med lite plugg nu på dagen med betoning på lite :/ Måste komma igång lite mer med övningarna och så men har ju läst det mesta nu i alla fall och blir till att läsa lite på tåget. Ska verkligen försöka få lite plugg gjort nu medan jag är hemma - men mycket annat som skall hinnas med också.

Blir mat hos mamma & Jocke ikväll, sen kika en film och spela lite buzz :) Jag vann förra gången så jag var så nöjd!! Sen imorrn ska mycket hinnas med - träffa kusin, träna, ner på smedjan för att sola, klippa mig, noppa ögonbrynen och kanske få en ansiktsbehandling, sen ska jag och älskling ut och äta på kvälllen. Lördagen är hemlig än så länge, uppdaterar om det sen och söndagen blir bara en mysdag med Kristoffer - är ju trots allt alla hjärtans dag :)

Och sen var det att försöka klämma in lite plugg däremellan. Men ska försöka vara ledig också för nästa vecka kommer att bli tung! Hittat en grupp att skriva min uppsats med nu iallafall, två stycken killar. Tror faktiskt att jag skrivit ett arbete med en av dem tidigare?!! Jag hoppas verkligen på att det ska gå bra och att vi komma kunna jobba bra tillsammans, man ska ju ändå jobba så nära varandra under en sån pass lång tid! Men det blir vad man gör det till helt enkelt.

Nu ska jag skruva upp volymen och drömma mig bort :) Bussen ner till stationen går om tjugo så har lite tid över..

Ingen rubrik

Funkade inte att logga in igår så vart inget blogginlägg då. Hade inte så mycket för mig igår ändå så. Var mest hemma och pluggade.

Fick tråkiga nyheter i måndags också - kommer inte kunna skriva min kandidatuppsats med Camilla. Jätte trist eftersom vi redan hade hunnit hitta ett ämne som vi båda var intresserade av och som jag tror hade kunna blivit roligt att jobba med. Men har sökt efter annan medförfattare nu och skrivit till två killar som vill skriva om redovisning/revision så får väl se om man får nå svar där. Man vill ju ha en grupp och ett ämne så snabbt som möjligt eftersom man ska börja på förarbetet snart, och känns stressande att inte veta vem man ska skriva med  :( Hoppas att det löser sig snabbt!

Hämtade ut associationsrätten idag - fick ju nåt fjuttigt poäng från godkänt. Så tänkte jag skulle kika vad som gick fel och så eftersom det ändå kändes helt okej när jag gick därifrån. Fatta ingenting av hans rättning?! Skrivit jätte konstigt med poäng och nån fråga jag kände mig säker på hade jag typ inte fått nå poäng alls. Och hur jag än räknar poängen får jag det inte till det han skrivit. Måste sätta mig och kika det igen och kanske fråga honom, kan ju vara bra inför omtenta och veta vad man gjort fel ... Omtentan är dock redan nästa fredag så vet inte riktigt om jag kommer kunna hinna plugga till den eftersom vi ska börja med inlämningsuppgiften i beskattningsrätten nu i veckan. Så får se, man kan ju alltid gå dit och chansa i vilket fall som helst.

Haft föreläsning idag - höll som vanligt på att somna. Inte för att de är tråkigt egentligen utanför att man sitter still så länge och sen känns det verkligen att den börjar en timme tidigare. Efter föreläsningen tog jag mig ner till gymmet, vart ett pass för benen idag. Kommer nog göra ont att röra sig imorrn ;) Och träningsvärken från i måndags sitter kvar i armarna. Skulle vilja träna imorrn innan tåget hem men vi får se, annars tar jag med mig kläder hem och tjatar med mig krille nån dag, han ska säkert till gymmet på fredag i alla fall.

Inte hunnit med så mycket mer idag, efter att man haft lång föreläsning, tränat, lagat mat och sedan ätit är man bra slut. Råkade somna av en sväng och när jag vakna var jag helt yr och trodde att jag hade försovit mig! Usch och jätte trött blir man efter när man somnar sådär. Ska försöka orka läsa lite idag, men sen blir det att sitta med övningsuppgifter imorrn. Funderar på om jag ska slänga i lite färg i håret nu ikväll också, tänkt och göra det jätte länge men bara skjutit på det hela tiden ..


Ny vecka

Gud vad dagen har gått snabbt idag. När jag vakna av klockan imorse ville jag inget annat än att bara gå och lägga mig igen! Jag nästan diskuterade med mig själv i huvudet om att jag kanske kunde göra det också. Men NEJ kom jag sen fram till, måste vara med på dessa föreläsningar. De är inte som i alla andra kurser där man kunde hoppa en föreläsning och lära sig själv, om inte bättre, hemma med hjälp av föreläsningsanteckningarna. Men tanken på den varma sköna sängen far genom huvudet trots allt men man får försöka pressa bort den för när man väl kommer ut har man ju piggnat till. Dock var föreläsningen ganska seg idag, blir ju lätt så när man är trött och ska försöka koncentrera sig på allt som sägs. Men direkt vi sätter igång med övningsuppgifter känner jag att det är lättare att hänga med .. På onsdag kommer inlämningsuppgiften delas ut, har ju hört från tidigare studerande att den inte ska vara den enklaste precis - men förhoppningsvis förstår man till slut och lär sig då också mycket av den.

Gick till gymmet vid lunch, körde ett armpass som jag bestämt mig för - och det känns nu! Men det är väl så det ska vara?! ;) Så skönt att vara igång med träningen igen. Imorrn blir det nog ett step up pass och lite benövningar på gymmet.

Somnade av för en stund sedan - riktigt skönt men jobbigt att man ska bli så trött så här i efterhand. Ska snart fixa med lite disk och sen äta lite kvällsmat. Sen blir det kvällsfika vid Camilla runt åtta tiden ...

Sommar längtan

Då var det redan Söndag, tiden verkligen bara flyger iväg. Igår hade jag trevligt besök av Mamma & Anne. Vi var ut på hälsomässan och kikade runt lite, fanns en hel del intressant och hitta en jätte fin ring , dock råkade den följa med mamma hem. Efter mässan åkte vi in till stan igen, käkade god mat på Köket och drack lite vin. Sen gick vi till Harrys och tog en drink och en öl - riktigt god strawberry daiquiri ;) Vart en trevlig förmiddag/eftermiddag. Har bestämt att tills nästa gång blir de kvar och kanske tar med sig några till - blir när det blir lite varmare ute och man kan sitta på nån uteservering, längtar! Vill verkligen ha vår och sommar nu, jag är så trött på all denna snö - vill spy på det! Känns som en evighet nu bara men står väl inte på förens vi är där.

Resten av dagen igår spenderades hemma framför gamla avsnitt av desperate housewifes vilket var ett skönt avslut efter dagen. Även om drinkar alltid ger mersmak ;) Mamma ville ha med mig hem där ett tag och erbjöd sig att betala tåg så jag kunde komma tillbaka idag. Var faktiskt riktigt frestad men får bli en annan vända. Har lite som måste bli gjort idag - även om jag hitills inte direkt fått mycket gjort. Men har verkligen massa läsning att ta itu med, så vi får se hur duktig jag varit i slutet av dagen! Vill försöka komma iväg till gymmet också. Dock har jag oerhörd träningsvärk i benen då jag ökade med lite vikter senaste vändan. Så kommer jag iväg blir det definitivt en armvända.

Nu ska jag läsa lite till innan det är dags för att börja med maten, blir nog lövbit med nån god sås och nått till idag.



Mamma & Anne :)



Riktigt mumsig mat - skulle ju ha tagit kort innan jag börjat äta av
den såklart, men ändå :p


Fredag

Snart slut på denna vecka också då, känns som alltid himla skönt med fredag även om denna helg kommer vara lugn och inte direkt pluggfri! Haft föreläsning idag i beskattningsrätten, sov dåligt inatt så var inte lätt att hålla sig vaken och alert i fyra timmars tid. Men det gick, är ju en intressant kurs men nu börjar det bli lite små rörigt i huvudet. Men det ska nog gå bra tillslut :) Efter föreläsningen var jag och hämtade ut nya provlinser och sedan vart det en vända på gymmet. Gick riktigt bra idag och känner redan i mina ben att träningsvärken är ett faktum! Efter det har jag inte hunnit med alltför mycket, lagat lite mat och tagit det lite lungt. Nu håller jag på och tvättar. Har verkligen hur mycket tvätt som helst och hoppas att jag hinner med allt idag - vi har ju tyvärr bara tre timmars tvättid..

Annars idag blir det bara en hemmakväll. Är ganska slut efter en halvt om halvt sömnlös natt och allt som gjorts idag. Blir att kika en film eller så bara. Imorgon kommer Mamma och hennes vännina Anne ner och hälsar på så kommer behöva kliva upp i tid också. Vi ska ut och kika lite på en hälsomässa i ABB hallen och sen blir det nog lite god lunch och lite tittande i affärer. Kommer nog bli trevligt :)

Nu ska jag diska undan så jag har det gjort innan det är dags för att hämta första vändan med tvätt ..


Jag vill shoppa SKOR!

Har riktigt sug efter massor av nya skor nu. Nu var det faktiskt riktigt längesedan och en påfyllning av super höga heels behövs ;) Dessa nedan skulle inte sitta helt fel, de är dock väldigt hööga! Men som sagt en uppdatering av skor i garderoben behövs i alla fall inom kort - höga pumps, söta ballerinas till våren, nya tygskor, ankelboots osv. Tyvärr ser inte ekonomin så lovande ut framöver men till nåt ska det väl räcka :p

Klicka för att förstora bilden
Grymt snygga ankelboots från have2have som jag inte skulle säga nej till ;)

Torsdag

Har mycket att göra idag egentligen - men ändå sitter jag bara här framför datorn och får inget gjort. Inte kom jag upp i tid imorse heller, vart sovmorgon, vilket i och för sig var riktigt skönt ! Är ofta så att när jag har mycket som måste göras så blir det liksom ingenting istället. Men kan verkligen inte bara slöa idag - måste ta mig i kragen.

Vad som ska hinnas med idag:

Massa läsning av kurslitteratur - egentligen skulle jag behöva läsa 300 sidor men vi får se hur långt jag hinner.

Städa - eller framförallt ta hand om disk och sen är det bara lite småplock. När man bor på en yta av 29 kvadratmeter blir lätt hela lägenheten att se väldigt stökig ut om man inte diskat!

Webinarium klockan ett - aldrig haft förr. Men ska ha en genomgång av skatteprogrammet över internet, ska bli spännande att se hur det fungerar ..

Träning - lär hinna ner på gymmet för en benvända. Skulle egentligen ha varit där igår men hade sån värk i benhinnorna. Jag hoppas det är bättre nu, får ta det lite lugnt med cross och löpträningen. Men styrkan ska nog funka :)

Det är nog bäst jag sätter igång, tiden tycks bara rinna iväg nu för tiden så ..

Börja blogga igen?

Det är cirka två månader sen jag bloggade sist. Men tror jag ska börja lite smått igen - får se hur bra det kommer att gå. Har ju gått i vågor det där om man säger så. Har väl hänt en del de senaste två månaderna, inga detaljer jag orkar gå in på, men kan sammanfattas som:

* Jul och Nyår - som firades med familj och vänner. Stora intag av mat, godis, alkoholhaltiga drycker och andra onyttiga ting vilket inte sen kändes alltför bra inför det nya året. Införde - som många andra med mig - ett nyårslöfte om att äta bättre och framförallt komma igång rejält med träning igen. Kämpar på med det, och det går i vågor. Träningen börjar komma igång igen i alla fall och i skrivande stund har jag oerhörd träningsvärk! När det gäller kosten blir det bättre och bättre. Försöker mig på lite kolhydratsfattig kost nu (dock inte totaltförbjud - äter lite på helgen eller efter träning) och kanske kommer det ge resulat men stor anledning till att jag gör det är ju också för att få lite bukt på min mage som krånglat sen ett tag tillbaka. Kom in lite på ett sidospår nu när jag egentligen skulle ta och prata om hur jag spenderade min jul och nyår. Kort sagt var hela ledigheten kring jul underbar (dock var jag ju tvungen att plugga lite statistik så vissa dagar var inte lika trevliga som andra) och välbehövd. Skönt att vara hemma kring familj och vänner och Kristoffer såklart och bli lite bortskämd. Nyårsafton firades med fest hos Micaela och Johan - lyckat och trevligt, hade varit ännu bättre dock om man varit frisk.

* Klarat statistiktentan! Detta är värt en egen punkt. Trots att statistikböckerna var nedpackade till jul kan jag inte påstå att det vart mycket gjort. När jag sedan fick feber vart jag inte direkt mer effektiv. Men tydligen hann jag trycka in tillräckligt med information för tentan är nu avklarad. Det går och man ger sig fan på det helt enkelt! Ångrar bara att jag inte gjort det tidigare - tentan har ju gått två ggr tidigare men jag har inte skrivit den då ..

* Mycket plugg - skrivit två tentor i januari och startat upp ny kurs i beskattningsrätt som förövrigt är jätte intresant även om det är mycket att hålla reda på. Att ha en bra lärare i en kurs gör så mycket!

* Kvalitetstid med vänner & familj - känner att jag faktiskt har haft ganska mycket tid att umgås med mina kära på senaste, nu framöver kommer det kanske bli svårare men man får försöka planera in så gott det går.

Ja det var väl lite så jag har spenderat de här senaste två månaderna, det har varit mycket plugg, en del festande, fikande och lite tränande. Framöver kommer det att vara mycket skola! Har som sagt beskattningsrätten nu och snart ska vi börja förbereda inför kandidatuppsatsen som kommer bli den största utmaningen hitills. Jag och Camilla har nog redan beslutat oss för vad vi ska skriva om - tänkte skriva lite om det sen, detta inlägget vart så långt i alla fall :p Men lite roligheter ligger framför mig också . Pappa fyller snart 50 så då väntar en stor fest, kanske blir det en weekend till Barcelona lite längre fram också, samt lite annat smått och gott som har diskuteras. Men främst vill jag bara ha vår nu !!

Nu ska jag ta och plocka undan efter lunchen och sen ta och göra lite nytta iform av läsande av inkomstskatt. Hur många orkade egentligen läsa hela det här inlägget ? ;)

Pusspuss