Onsdag

och det har inte direkt varit en produktiv dag! Jag har varit hemma i tre dagar nu, varav jag städade största delen av måndagen. Men sen bestämmde jag att jag verkligen skulle plugga tisdag och onsdag. Men mått dåligt både igår och idag och jag har inte fått nåt gjort! Hur jag än mår imorrn måste jag plugga hela dagen, så är det bara. Jag måste klara denna kurs och nu har jag redan slösat med tid.

Varit ner en snabbis på stan idag också. Skulle ner och ha nån annan hostmedicin för att bli av med denna jäkla hosta. Köpte den som de gör reklam för på tv, theracough eller nå sånt. Hoppas verkligen att den funkar, men fy faan vad äcklig den var, blääää. Och den ska jag få i mig två till tre ggr per dag också, får se hur det kommer att gå. Sprang in en snabbis på ur och penn medan jag väntade på bussen också, de hade rea där så kom ut med två halsband och ett par örhängen,jätte fina :)

Har även skaffat mig en våg! Nu ska jag verkligen ta tag i det här med att gå ner nåt kilo. Gick ju uop en del efter resan och efter det känns det som att det bara fortsatt, kom in i dåliga vanor helt enkelt, det kombinerat med att jag inte kunnat träna har satt sina spår! Börjat skriva matdagbok på en sida på internet som räknar ut om man fått i sig det man behöver, mer eller mindre. Jätte bra faktiskt och man blir inspirerad och motiverad av att skriva ner det också. Man vill liksom inte skriva in att man ätit en stor choklad kaka när alla kan läsa det :p Sen hoppas jag att den nya hostmedicinen och alla vitaminer jag stoppar i mig hjälper och jag kan börja med träningen igen. Håller tummarna hårt!

Nu ska jag krypa upp i soffan ett tag och bara vara... Spara på krafterna och vara riktigt produktiv imorrn !!


Börja blogga igen ?

Tror jag ska ta tag i detta igen. Får se hur lång tid jag kommer hålla det uppe :p

Idag har jag bara varit hemma. Fortfarande förkyld, inne på min fjärde vecka. Kommer och går lite sådär men hostan sitter kvar hela tiden, nu är det väl ganska lugnt och kommer mest när jag anstränger mig i alla fall. Men vill verkligen komma igång med träningen nu så det får gärna ta och gå över!

Börjat en ny kurs, verksamhetsstyrning. Inte riktigt kommit in i det än, börjat läsa boken nu. Men ska se till att verkligen plugga på nu och inte ta allt i sista sekund som jag så ofta gör. Och kursen är ju bara fyra veckor lång också så finns inte så mycket tid och under den tiden ska vi även hinna med att skriva ett arbete. Men det ska nog gå, bara att kämpa på.

Förövrigt flyger verkligen tiden fram. Förstår inte riktigt vart september tog vägen, kan inte riktigt fatta att det redan är oktober, står ju inte på förens det är jul ju. Jag längtar tillbaka till sommaren, de få varma dagarna som faktiskt var. Och jag vill verkligen tillbaka till Zakynthos nu efter att man kikat bilder, vill tillbaka till värme och inte ha det grått och kallt. Men men, hösten och vintern har sina fina stunder de med :) Fyller ju år snart i alla fall. Tänker inte göra nån större uppdatering om vad som hänt sen jag sist bloggade i början av sommaren. Sommaren bestod kort utav fest, jobb, lek med vänner  och slutade med en två veckors underbar resa :) Sen dess har det inte hänt alltför mycket egentligen så ..

Nu ska jag laga lite mat, idag blir det lax med fetaost och franska örter creme fraiche och bakad potatis, riktigt gott och enkelt, rekommenderas !