Det går segt

att komma igång med bloggandet igen ... Skriver just nu bara när jag känner mig lite sugen på det så. Har varit ganska mycket att göra nu på senaste också i och med uppsatsen. Men idag har jag varit så oeffektiv, även igår! Blää får ingenting gjort! I alla fall inte efter att jag kommer hem från skolan. Grejar lite på datorn och kikar lite tv och har inte ork till mycket annat. Städat lite idag också men inte klar på långa vägar! Måste sluta upp med att vara så lat hela tiden. Ska i alla fall snart göra ett ryck och ta itu med disken och fixa med matlåda, hmm blir nåt väldigt enkelt.

Nu vill jag ha sommar och vara klar med uppsatsen, kommer bli underbart! Känns lite halvtaskigt nu bara när jag har varit sjuk så mycket och inte kunnat träna :( Men nu känner jag att jag nog vilat tillräckligt. Ska börja lite lugnt med att ta några promenader och så sen tänkte jag försöka mig på gymmet på måndag. Får börja med styrka för även om jag börjar känna mig frisk kan nog ett konditionspass bli lite jobbigt. Ska se till att få i mig tillräckligt med vitaminer och så också denna gången så jag inte åker på nåt igen. Beställt hem Gerimax som mamma tipsa mig om :) Ska man tydligen bli väldigt pigg av plus att det innehåller en massa vitaminer osv som stärker immunförsvaret. Så får se om jag håller mig frisk denna gång - hoppas! Inte långt kvar nu innan sommaren är här, hade ju gärna velat se lite resultat tills dess men då gäller det att ligga i. Gud jag kan ha sån motivation en dag men sen helt plötsligt är den helt borta så sitter man där och smaskar med nå gott. Himla svårt är det! Men lite resultat kan man väl fortfarande få, kommer ju även träna hemma i sommar. Ska se till att fixa ett par bra joggingskor och sen blir det nog björnidet. Nog om det.

Imorrn är det seminarium för PM2, sen är det hårdjobb med uppsatsen i två veckor då ett färdigt utkast skall vara klart. Är riktigt trött på uppsatsen nu, ena dagen känns den helt okej och andra dagen känns det som den suger. Verkligen fram och tillbaka. Så blir att sitta hela dagen imorrn, sen är det väl samma visa på fredag, pust!

Nu ska jag som sagt göra det där rycket och ta itu med disken. Sen blir det Greys.