Torsdag

Då var det snart helg igen. Blää vad tiden går fort och man hinner inte med nånting känns det som. Börjar bli nervös inför kursen som startar i nästa vecka. Brukar inte vara nervös innan kursstart, utan det är då det brukar kännas spännande och intressant med nåt nytt. Men blir första kursen jag ska läsa på avancerad nivå och jag har haft dåligt plugg motivation nu på senaste. Hoppas att det kommer att ändras nu när man får lite mer regelbundna uppgifter. Skönt ska det bli med föreläsningar i alla fall! Hoppas lärarna i denna är bra också, mycket därför jag pluggat dåligt i den andra kursen, man vet inte riktigt vad man ska göra och då blir det lätt att man gör annat. Det tror jag i alla fall kommerr vara klart i den nya kursen. Enligt schemat så är de ju inlämningar och seminarium varje vecka så kommer ha fullt upp..

Glömde uppdatera igår. Men finns inte så mycket att säga heller. Var hemma i min ensamhet och plugga så, läst mest och även försökt göra lite anteckningar. Matmässigt vart lite sisådär igår :p Vart inte så regelbundet eftersom jag sov lite länge. Lagade blomkålsgratäng med skinka i som vart både lunch och middag. Mums :) I övrigt hade jag inte mycket aptit, men lite utspritt under dagen vart det 2 koppar kaffe, några finncrisp med jordnötssmör (ny favvo), en babybell och lite nötter. Haha som sagt inte världens bästa dag igår. Men relativt lite kolhydrater i alla fall. Bra att låta bli när man är stillasittande och bra för min mage också! Känner redan att den känns plattare. Inte att man gått ner i vikt, men att den inte känns lika svullen som den typ alltig gör annars.

Idag blir det att läsa ut en av böckerna, sen ska jag vandra ner på stan och uträtta lite ärenden. Ska även upp till skolan efter det och skriva ut lite papper. Får se om jag sitter kvar där sen och läser lite eller inte, beror lite på vad klockan blir. Sen slutligen hem och packa, skulle kunna ta ett kvällståg ikväll om jag vill slipper de bli så stressigt imorrn, får se hur jag gör.

Men nu ska jag laga lite lunch i alla fall. Fetaost biffar med champinjoner i vitlök + bönor och nån grönsak, lutar mot nåt enkelt som morot.

Puss ♥


Vart tog dagen vägen?

Blää känner inte att jag fått nånting gjort idag! Ska försöka läsa lite till nu i alla fall och hoppas på att morgondagen kommer gå bättre. Som sagt behöver jag verkligen plugga i denna kurs eftersom den definitivt kommer att hamna i skymundan när nästa kurs börjar. Men man får inte så bra motivation när det inte känns så seriöst. När typ inget går efter planeringen och man inte riktigt vet vad man ska göra för att det finns  så dålig information. Men nog tjatat om det nu!

Ikväll är det tv-kväll. Så ska läsa lite och sen mysa ner mig med massa tända ljus. Helst hade man ju velat ha nå gott och tuggat på. Men ska ju verkligen försöka låta bli nu, framförallt i veckorna! Tänkte jag skulle skriva här lite vad jag äter om dagarna. Mest för att motivera mig själv. Så de som inte är intresserade kan ju bara läsa allt annat :p

Frukost: 2 ägg och 1 ½ kopp kaffe
Lunch: Lax med cream fraiche och fetaost + Sallad (salladsmix, gurka, majs)
Mellanmål: Skål med yoghurt
Middag: Röra med lövbit, champinjoner, bönor och lite matgrädde.

Ska försöka skära ner på kolhydrater som kanske syns. Men kommer inte kunna utesluta helt, men till stor del. Vill ju kunna träna så behöver kolhydrater. Sen kan jag inte äta alltför mycket fett (vilket ju behövs om man ska utesluta kolhydrater helt) i maten på grund av magen så. Men vet i alla fall att min mage mår bättre när jag skär ner på kolhydraterna, så hoppas att den ska bli bättre nu om jag försöker vara lite nyttigare.

Jobbigt bara att man ska vara sugen på en massa gott jämt!

Nu får det vara nog

Blää måste gå ner några kilo nu så är det bara. Att ha varit sambo hela sommaren, varit utomlands på all inclusive osv. har satt sina spår. Känner att alla kläder stramar, orka! Nej som sagt räcker nu. Nu har jag skrivit det här också så nu kan jag ju inte bara skippa det :p

Ska försöka plugga idag. Men inte så lätt när man känner sig lost i denna kurs. Har fortfarande kli på lärarna. Ingen uppdatering alls! Och inget går efter planeringen, allt kommer ut för sent. Väldigt frustrerande! Men måste försöka läsa så mycket jag bara kan denna vecka i alla fall. För i nästa vecka börjar en ny kurs som jag är riktigt nervös inför. Jätte mycket att göra! Lånade böcker igår och fy säger jag bara. Och kommer vara seminarium på litteraturen också under tiden så måste kunna det. Var också så längesen jag läste engelsk kurslitteratur nu och i denna kurs var det två böcker, varav en på 900 sidor ! :/ Men jag ska klara denna kurs, kommer nog bli en av de största utmaningarna hitills såvitt jag hört kring den. Hmm spännande. Konsultation och affärsrådgivning på avancerad nivå. Sen samtidigt kommer jag ju att läsa beskattningsrätt 2 också eftersom den är på halvfart hela terminen. Som sagt stor utmaning!

Dags att sätta igång och läsa lite.