Väska

Vill ha en ny väska, har en speciell modell i huvudet också. Mulberry Alexa Oversize. Tyvärr har man ju inte råd med orginalet som student. Men vill ha nåt liknande i alla fall. Nelly fick in en variant igår som jag vart sugen på. Men var tydligen inte ensam om det eftersom den vart slutsåld på en dag. Vet att det också finns en variant på vivistyle som kostar 600 kronor, har inte riktigt pengar till det nu. Men ska kika nere på stan imorrn och se om jag kan hitta nåt liknande :) 


Orginalet

Stephany Bag SEK 579, Lilly of Sweden - NELLY.COM
Liknande från Nelly (halvdålig bild)





Torsdag

Snart har en vecka gått igen. Gud vad tiden går snabbt och jag känner att jag inte hinner med nånting. Fått inlämningsuppgiften nu så började med den igår och tänkte sitta med den idag tills den i princip är helt klar! Den ska vara inne på måndag men Krille ville att jag skulle komma hem i helgen. Han kunde inte komma ner så han skulle betala så jag kan komma hem istället :) Så varför inte. Så tänkte bli klar med uppgiften  idag så jag kan kolla igenom allt imorrn och sen ta ett tåg på eftermiddagen. Hoppas på att kunna hinna ner på stan en sväng imorrn också.

Finns inte så mycket mer att berätta egentligen. Gjorde inte alltför mycket igår. Satt med uppgiften, städade och åkte och storhandla med Camilla på Maxi. Så nu är kyl och frys uppfyllda! Hostar som en tok också så därför stannar jag hemma. Skulle nog behöva sitta i skolan egentligen, men orkar inte ta mig dit så hoppas på att få mycket gjort hemma idag. Får helt enkelt sitta tills det är klart, även om de gäller hela kvällen. Tur jag har kaffe hemma :)

Ett litet uppehåll

Haft några dagar ledigt hemma, varit jätte skönt :) Lite uppdatering:

Torsdag: Satt i skolan under dagen med Camilla, tog en fika innan hemfärd. Åkte med tåget så jag var framme vid tjugo i sex. Var hem till pappa, åt pizza och umgicks lite med han och bror. Han hade köpt hem lite bubbel som vi drack eftersom jag fyllde år :) Sen vart det några glas vin på det, sånt kan lätt ge mer smak.

Fredag: Tog sovmorgon, riktigt skönt! Gick sedan ner och käkade lunch med krille, hans pappa och Anna. Kul nog hade jag fått typ stämbandsinflamation eller nåt kvällen innan som hade blivit betydligt värre under natten. När jag skulle ringa krille kom det verkligen inte fram ett ljud, jobbigt värre. Så vart en ganska tyst lunch, fick typ sitta och viska. Var sedan upp på smedjan och satt och umgicks lite medan jag vänta in mamma. Åkte hem och baka lite muffins - som vart mums ! Min dåliga röst höll i sig hela dagen, vart typ helt anfådd av att försöka att prata.  Och värst var om de ringde på telefon :p Framåt kvällen gick vi ut och käka lite mat på Hong Kong med Carro, fredrik, johan och hans flickvän. Tur nog var det inge folk så jag hördes fast jag viskade! Var sedan hem till huset och hälsa på, jättefint hade dom fått det. Rösten kom turligt nog tillbaka lite under kvällen, vi tog oss även till lingårn en sväng. Vart en riktigt trevlig kväll iaf :)

Lördag: Lite födelsedagsfika på eftermiddagen sen vart det en del vindrickande hemma vid mamma och Jocke :) Vart ett trevligt gäng, drack och åt gott. Slutade med singstar och jag sjöng tills halsen helt enkelt inte klarade av nåt mer.

Söndag: Försvann väldigt snabbt. Jag och Krille låg och sov bort nästan hela dagen, men var riktigt skönt. Sen vart det bakfylle mat från Elan och en film.

Ja var lite uppdatering det, åkte tillbaka till västerås igår eftermiddag. Har försökt att få lite plugg gjort idag i alla fall. Men sov inte så bra i natt för har fått en sån hemsk hosta nu så var svårt att komma igång. Men har läst lite och så i alla fall och dagen är ju inte slut än så. Sen är det som sagt inte så lätt när man inte riktigt vet vad man ska göra - kassa lärare!! Skulle fått inlämningsuppgiften igår men den har inte kommit ut än, hmm. Och sen vore det inte helt fel om man kunde få lite instuderingsfrågor eller nåt heller så man vet vad som är viktigt.. Måste i alla fall försöka ta mig ork att läsa i denna kurs nu för i nästa vecka börjar en annan på avancerad nivå som i princip kommer att kräva all min tid, börjar bli lite nervös nu.

Långt inlägg :p


Min dag idag

Synd att man inte kunde vakna och vara hur pigg och glad som helst. Men försöker tänka bort att jag är sjuk idag, inte så lätt kanske. Skulle varit i skolan nu egentligen men har sovit jätte dåligt i natt så ska ta det lugnt nu på förmiddagen och packa det sista. Sen vandra iväg till skolan runt lunch och äta lunch tillsammans med Camilla. Sen senare blir det en fika också såklart :)

Ska ta tåget hem vid fyra, sen blir det som sagt middag vid pappa ikväll och sen hem till mitt hjärta.


 


segpropp

Vaknade och kände mig oerhört seg idag. Mår okej nu men så fort man gör nåt blir man helt slut, kände mig helt slut i hela kroppen efter att jag diskat. Har lite nya disk nu som jag måste orka med, sen lite småplock och dammsugning. Sen är det även dags att packa igen. Åker hem redan imorrn eftersom jag fyller år. Men blir skolan först i några timmar och sedan tåg framåt eftermiddagen. Sen blir det middag hemma vid pappa och sen hem och mysa ner sig med älsklingen :)

Dagen idag finns inte så mycket att skriva om, gått väldigt segt, men orkar som sagt inte göra särskilt mycket heller. Försökt läst lite iaf, och ska läsa lite till sen. Fick i alla fall svar på inlämningsuppgift 1 idag (var på tiden!) och den vart godkänd - skönt! Var lite osäker om jag hade tänkt rätt eller inte, men tydligen hade jag det. Dags att ta hand om den sista disken och sen läsa lite ..

Ingen rubrik

Fick mina skor från nelly idag, och de är så mycket finare i verkligheten. Mycket skönare än jag förväntat mig och de väger verkligen ingenting ;) Lite positivt så här en regning dag. Försöka lägga ut nån bild sen senare, men tror att de kan bli svårt att få en bra bild på dem, får se om jag lyckas. Huvudet känns i alla fall bättre nu, känner mig dock lite seg och hängig, vädret gör ju inte det hela bättre. Men som de ser ut nu orkar jag nog med skolan imorrn, så hoppas att det ger sig helt!

Är mitt uppe i tvätten nu, sen ska jag laga till lite mat. Blir champinjonsoppa och bröd idag. Passar perfekt en dag som denna :)

Sjukling

Usch trodde verkligen att jag skulle klara mig undan! Men imorse vakna man med täppt näsa, tungt huvud och svälld hals. Bara ta det lugnt idag och se till att bli frisk. Mycket att göra i skolan och sen fyller man år, så har verkligen inte tid eller ork till att vara sjuk nu! Försöka orka mig på att läsa lite hemma idag i alla fall så man får nåt gjort, sen har jag ju som sagt tvättid som jag måste ta itu med i vilket fall som helst.

Annars blir det bara en mys/kurera dag idag. Ska nog unna mig lite glass sen tror jag, skönt åt halsen, och mumsigt såklart.


Ruskigt höstväder

Blåsit och jävligt, var ingen höjdare att ta sig från skolan. Lyckades hålla mig fokuserad fram tills fem i alla fall men sen kurra magen alldeles hemskt så var tvungen att ta mig hemåt. Precis lagomt började det regna lite också, väldigt lyckat! Blev biffar, broccoli och grönpepparsås till middag i alla fall, mums var det! Ska plocka undan lite, göra mig i ordning och mysa ner mig med några avsnitt av nån bra serie, lutar mot Gossip Girl ikväll också :) Får se hur länge man orkar, faktiskt riktigt trött så kommer kanske i säng i tid. Imorrn blir det skolan en sväng på förmiddagen med Sanne och sen har jag tvättid. Sen är de ju tv-tisdag :)!

Längtar tillbaka ..


I skolan

Sitter i skolan med Camilla och försöker få lite gjort. Går ganska segt och känner mig en aning omotiverad. Är irriterad på läraren vi har i denna kurs! Läser en kurs på distans nu eftersom den kursen jag egentligen skulle läsa vart inställd. Så därför läser jag beskattningsrätt 2 istället. Man tycker ju att uppdateringar och så ska vara bra och många när man läser en kurs över internet, men denna lärare verkar inte riktigt hålla med på den punkten! Har läst distanskurser tidigare (över sommare) som har varit jätte bra och där läraren dagligen varit inne och uppdaterat och svarat på frågor. Men i denna kurs är det alldeles för lite information. Har väntat i 2 ½ vecka nu på svar från inlämningsuppgiften, vilket man fortfarande inte kan se. Han lova först att de skulle komma veckan efter sen skrev han att vi skulle få svar i fredags. Han har varit in och kommenterat men man kan inte se vad och finns ingenstans nåt betyg eller lösningsförslag. Många som frågar frågor, men han är inte in och svarar. Läshänvisningar finns det inte heller! Han kom ut med anteckningar till avsnitt tre nästan en vecka för sent. Och första veckan på kursen var han inte ens inne, då var han bortrest. Inte OK för en lärare tycker jag. Nu har jag fått beklaga mig lite iaf. Hoppas på att han kommer in idag, går in och kikar lite hela tiden. Man vill ju veta i tid om man måste komplettera med något.

Nu ska jag återgå till att läsa lite innan lunch ..

Pälsjacka

Vill ha en snygg pälsjacka :) Behöver egentligen en vanlig vinterjacka, och är förmodligen det jag kommer att lägga pengarna på. Men skulle vara kul med en pälsjacka när man vill vara lite extra fin :)



Testade denna inne på MQ när jag och mamma var och shoppa. Men satt ingen prislapp, men hittade pris i deras onlinebutik, 999 kr går den på. Trodde faktiskt att den skulle vara dyrare, kändes som riktigt bra kvalite. Och den var så mjuk, ville bara stå och krama mig själv, haha :)

 


Drömma mig bort en sväng



Lägga mig ner och kika ett avsnitt av Gossip Girl. Massa fina kläder och lyx, och de får en att bara längta ännu mer efter att åka till New York. Jag vill, jag ska! Gäller bara att få ihop lite pengar. Direkt jag börjar jobba är de bara att spara.

Ska kika ett avsnitt, sen måste jag försöka plugga lite, ska läsa klart ett häfte iaf, inte så många sidor kvar :) Sen fixa matlåda till imorrn, annars blir det en lugn söndagskväll.

Love at first sight

Hur vackra?


1199 kronor på scorett (svart foder, inte vitt som de var på denna bild)

De är helt underbara. Föll för dom direkt jag såg dom när mamma prova dom :p Var tvungen att prova dom jag också fast jag verkligen inte hade råd. Sen var vi kära båda två, ännu snyggare på :) och väldigt sköna, lite fodrade och jätte bra sula när de blir halt ute. Perfekta :) Som tur var för mig så fyller jag år snart, så fick dessa av älsklingen :)

Mamma kunde inte låta bli hon heller :p Var in i affären flera ggr, när vi gick in sista vändan trodde vi att min storlek var slut (fanns bara 3 skor kvar) men sen hitta jag den på ett annat ställe, fick nästan lite panik.

Vart ingen mässa idag, haha. Kom aldrig så långt. Gick och kika lite i affärer, käka god tacotallrik till lunch och tog sedan en fika. Mys söndag!

Pusspuss

 


Hälsomässa

Ska ta tag i att börja göra mig i ordning alldeles strax. Skulle behöva diska också, får se om jag hinner innan jag ska iväg. Mamma kommer i alla fall på besök idag :) Är mässa ute på Rocklunda. Smed, antik och hälsomässa. Var på mässan förra året också med då var det typ hem och hälsomässa. Så var mycket saker till hemmer, dock inte inredning, utan mer kaminer, värmepumpar, köksluckor och så. Tror denna vända kan bli lite bättre, iaf när man läste beskrivningen. Kan nog finnas en hel del fint denna gång :)

Blir nog att vandra lite på stan också. Får se hur mycket vi hinner, mamma har inte bestämt vilket tåg hon ska ta hem. Går lite dåligt på söndagar, så blir antingen vid fyra eller vid åtta. Tar hon det senare får vi se vad vi hittar på, affärena stänger ju tyvärr.

Nu ska jag dona lite och sen hoppa i lite kläder, sitter fortfarande i morgonrocken.

Puss

På väg hem till mig ..


Från Nelly, Matsumoto heter modellen. Väldigt lika de från Scorett men priset skiljer med cirka 1000 kr. Dessa gick på 379 kr :) Sen ville jag ha ett par svarta också (de från scorett är gråa). Ska bli spännande och se hur de är. Kikat runt i lite olika bloggar för att få bättre bilder på dem och de ser riktigt lovande ut. Tur man beställde när man gjorde för såg att de är slut nu i svart ..

Börja blogga igen

Nu har jag haft ett väldigt långt uppehåll, men ska försöka få igång bloggen igen. Bytt design, kunde inte bestämma mig för hur jag ville ha det så hitta denna gratis design. Så har den ett tag tills jag får lite inspiration :) Dagen idag finns inte så mycket att säga om. Har vart lite av en slappardag, förstår inte hur dagen kunnat gå så snabbt med tanke på hur lite jag fått gjort. Hunnit med ett pass på gymmet i alla fall. Vilket känns i hela kroppen nu. Värker dock tyvärr lite i mina benhinnor denna gång, hoppas på att det ger med sig.

Imorrn kommer mamma på besök en sväng. Är hälsomässa här i Västerås så den ville hon gå på då hon arbetar i branschen. Så blir väl att vandra lite på stan också och så, trevligt :)

Ska se ett avnitt Gossip Girl innan sovdags så blir det mer uppdatering och fix med bloggen imorrn.