Vackert

med det fina vädret kommer längtan efter vackra skor :) (Finns väl iofs där hela tiden :p)
så mycket fina att välja på överallt! Om man hade lite pengar hade det ju varit skoj..
HiltonLa Mode

Från: Skonamig

Men måste i alla fall ha ett par nya tygskor och ett par ballerina först. Älskling ska få köpa ett par converse till mig när han åker till new york. Sen tror jag att det blir att beställa dessa från bubbleroom. Ska kika en snabbis nere på stan först också för skulle kanske egentligen ha ett par i svart, men tyckte dessa var så söta :)

Francesco Milano Ballerina Rosa Antico på Bubbleroom.se

Inte bloggat på några dagar nu igen, haft så mycket annat så inte riktigt haft lust.
Vädret är helt underbart :) kan inte fatta att det kommit sån värme redan. Snart påsk o lite ledighet :)
Ska till skolan och fixa lite med det sista innan PM2 imorrn. Försöka bli klar runt lunch, vandra ner och sätta sig på en uteservering med Camilla och dricka nåt glas vin eller öl, underbart! Sen blir det tågresa hem. Ska hem till pappa en sväng på kvällen och hämta lite saker, han ska sälja huset så en del saker han vill bli av med. Bland annat en kaffemaskin, tackar man ju inte nej till :) Planerna över påsk är inte fasställda, men blir god mat, trevligt umgänge, alkohol, solning, vackert väder (håller vi tummarna för) mys med hjärtat och minispa med mamma. Kan det egentligen bli så mycket bättre ?! ♥




Trööött

Känner mig verkligen helt slut! Varit i skolan några timmar på förmiddagen och sen vart det ett benpass på gymmet - grymt bra pass vart det som kommer att kännas massor imorrn! Sen jag kom hem har jag inte fått mycket gjort alls, tog slut på alla krafter. Behöver plugga lite med uppsatsen, ska försöka läsa nån artikel och hoppas på att man inte somnar. Kanske blir det ett bad också så här framåt kvällen innan man myser ner sig i soffan. Skulle verkligen behöva diska, och städa eller huvudtaget, men får vänta till imorrn tror jag, ingen som kommer hit och kollar just nu i alla fall så :p

Ska försöka få i mig en liten grynig drink nu - började med holistic detox igår. Smakar inte så där jätteilla, men just att de är grynigt gör att det inte känns så lockande. Men min kropp behöver det, särskilt magen - får bara hoppas att magen klarar av det också och att det blir bra. Man ska i alla fall dricka drinken två ggr per dag i tre veckor, så återkommer med resultat!

Nu ska jag läsa nån artikel medan jag fortfarande har lite ork. Imorrn blir det skola hela dagen, sen gym o simmning, sen var det ju det där med städningen också ;)


Ny vecka, nya tag

Eller nåt, har dock blivit en seg start på denna vecka - nya tag får det blir imorrn. Haft en toppenhelg hemma, inkluderat det som jag tidigare nämnt :) Tog 6:18 tåget imorse, mer folk denna vända. Trist är det att vänta i världens tristaste väntsal i 40 minuter, kristoffer börjar ju så tidigt och svårt att hitta annan skjuts den tiden på morgonen :p

Skulle till skolan idag egentligen, men jag mådde inte så bra på förmiddagen och marcus var inte heller på topp så vart hemma plugg idag. Har gått rätt segt men hittat lite bra artiklar och nummer till respondenter vi ska kontakta, alltid nåt. Har nyss kommit hem, jag och camilla gjorde en premiär vända till citygross idag, positivt överraskad! Bra priser, stort utbud och massa nytt :) Ska laga lite mat nu, blir kassler och blomkålsgratäng - mumma!


Blåsväder

Usch vad det blåser, varmt är det ju och solen lyser vilket är helt underbart. Men höll nästan på att blåsa iväg ju. Och inte så kul att vandra runt med påsar som blåser åt alla håll o kanter och en jättetung väska på det! Men men.

Dagen idag inleddes med ett seminarium för PM 1 i uppsatsarbetet. Det gick väldigt bra faktiskt :) Fick inga direkta kommentarer alls.. Sen satt vi oss och planera och diskutera lite hur vi skulle gå vidare. Då jag skulle läsa en massa orka jag inte sitta kvar i skolan så vandrade ner på stan en sväng, hade lite  ärenden att uträtta så. Köpte med en varsin liten macaron till mig och Camilla att mumsa på ikväll (en liten kan man få unna sig, hehe), såg att de dock blivit lite tillplatade i påsen :( men men de smakar nog lika gott för det :p

Gick till gymmet också på vägen tillbaka, körde ett armpass som kommer kännas rejält! men är väl så det ska vara. Känner mig grymt motiverad med träningen nu, toppen! Hemma nu iaf, håller på att laga lite mat. Fick bli enkelt idag - kött, wookade grönsaker och lite bea ;) Sen ska jag läsa lite metod som ska in i uppsatsen, dammsuga och packa. Senare kommer Camilla  som sagt förbi en sväng, umgås och kika criminal minds.

Åker hem imorrn, får se om jag kan lyckas med att ändå uppdatera bloggen nånting nu när jag kommit igång igen och allt :p Brukar vara en del att göra när man är hemma, och denna gång är inget undantag. Åker ett tåg så jag är hemma redan vid lunch imorrn, ska ner på smedjan och bokföra så blir nog lunch på Hong kong. Sen blir det nog till att passa på att sola lite när man ändå är där :) Sen blir det fredagsmys med min älskling!! Lördagen kommer till en början att spenderas ute i gubbo. Hälsa på familjen Göransson-Thelin en sväng och se hur de har det i det nya huset : ) tänkte också köra en premiärgrillning under dagen med krille, joakim och jocke samt några kalla. Får se vad kvällen har att erbjuda sen. Söndagen finns det ännu inga planer för, kanske skönt iaf det blir hårt under lördagen. Ja det var helgen de, nu ska jag väl ta tag i resten av denna dag till att börja med!


Bilder från nya lägenheten

En del saker som ska fixas.

- Tavlor, väldigt tomt på väggarna just nu
- Måla byrå i köket och soffbord vitt
- Stor grå matta ska nån gång inhandlas till rummet
- Möbler till balkong
- Sätta upp en vit hylla ovanför byrån i köket, har en bara inte orkat satt upp den :p
- Ny badrumsmöbel i vitt, redan hittat den jag ska så när jag har råd så ...

Men det får ske när det sker. Behöver ett jobb först! Sen vet man ju aldrig vart man hamnar sen heller. Men så här ser det ut nu iaf :) : Bilderna är väl kankse inte de bästa, men men ..





Ska upp en tavla ovanför soffan, köpt ramen men inte det som ska vara i än ..



Min TV ser verkligen liten ut, men det funkar just nu ;)















Mamma var duktii och tapetsera :) Denna vägg var grymt ful innan!



Väggarna är beiga, såg gula ut här. Tänkte jag skulle ha två knytbandslängder
också i detta fönster sen



Denna byrå som ska bli vit, sen en hylla ovanför. Ska även sätta tillbaka fönster-
brädan som tidigare suttit i detta fönster, så fula hål.



Bytte ut kökshandtagen idag :) De andra var i ljust trä, så detta vart bättre.



Stor balkong !! Önskar jag hade möbler där nu bara ..

Så bor jag :) Trivs i alla fall nu, det enda som egentligen saknas är mitt hjärta ♥


Typiskt

Visst är det väl typiskt att det ska komma bra erbjudande på sådant man vill ha och behöver, när man inte har pengar! Ska få ett stort bord med plats för fyra stolar av pappa, att ha på balkongen, ganska stor balkong här :) Underbart till skillnad från förra lägenheten som bara hade en fransk balkong.

Men i alla fall, tänkte jag skulle köpa fyra stolar till, kanske caféstolar. Extrapris på dessa nu på jysk, 150 kronor styck. Nån som vill skänka en slant? ;) Skulle vara underbart att kunna sitta ute i vårsolen!


Onsdag

Försöka mig på ett lite mer positivt inlägg idag.

Bra start på bloggstarten med att inte blogga igår - men satt så mycket framför datorn och skrev på uppsatsen hela dagen så orkade inte sitta och knåpa ihop ett inlägg. Kanske kan kompensera med minst två idag istället :p Tog lite sovmorgon idag - jag älskar att snooza! Men tyvärr blir man ju nästan bara mer trött. Har massor att göra idag, och känner jag mig själv rätt blir inte allt gjort då. Men ska verkligen försöka mig på att vara effektiv! Nyss druckit lite kaffe och ätit lite sen frukost till "Våra bästa år". Ja jag vet, jätte dålig serie egentligen, men man fastnar lätt och skönt att koppla av och kika på till en kopp kaffe :)

Dagens to - do list ;

- Söka några jobb - fila lite på personligt brev och CV
- Läsa igenom två arbeten till uppsatsseminarium PM1 som är imorrn
- Städa, skulle behövas en storstädning!
- Bokföra åt mamma
- Umgås och kika Grey´s med Camilla

Skulle vilja hinna med och träna en vända också, får se om jag hinner dit en vända ikväll kanske .. Skulle kanske inte tagit den där sovmorgonen ändå ? ;) Träningsvärken börjar komma från igår i alla fall. Mina ben var verkligen helt skakis efter passet igår! Gjorde samma pass som tidigare men la på nåt kilo på varje övning, grymt tufft, vilket kommer att kännas :p Men tänkte köra på det i kanske två-tre veckor nu och  sen lägga på lite ytterligare - nu vill jag se lite resultat! Ska göra samma med de andra programmen  jag har också, så kanske får armarna sig ett riktigt tufft pass idag, får se om man kommer ur sängen imorrn ...


Börja blogga igen?

Funderar på det, skulle vara skönt att skriva av sig lite då och då. Just nu känns det som att det är så mycket fast det egentligen inte händer nånting! Allt känns väldigt överväldigande, och idag är en sån där jobbig dag när man bara helt enkelt inte har lust till nånting. Varit hemma på lång helg och hela min kropp strejka när det var dags att åka tillbaka till västerås imorse. Ville inget annat än att bara gå och lägga mig igen, ta en lugn dag, laga nåt gott och mysa när älsklingen kom hem.  Idag är en sån där dag när man känner sig ensammast i världen och bara vill kramas! Hemma ensam med massa tankar och funderingar som tillslut gör en galen. Väldigt positivt första blogg inlägg måste jag säga. Men som sagt, ibland är det skönt att bara skriva av sig.

Har varit mycket nu, sista spurten i skolan och man känner hur allvaret kryper tätt inpå. Jobbigare än jag förväntat mig, om två månader står jag där - klar med skolan! men sen då?? just nu vill jag inget annat än att packa ihop mina saker och vara med mitt hjärta hela dagarna. Tyvärr är väl inte livet så enkelt. Sökt ett jobb på hemmaplan, också det enda som finns som har med min utbildning att göra. Vill inte hoppas för mycket för vet då att jag kan komma att bli väldigt besviken.

Ska försöka att fokusera på plugg nu och skjuta annat åt sidan!

Saknar ♥