Onödiga fakta

Tycker sånt här kan vara lite små kul :) Hittade detta i Linneas blogg.


- Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.

- Sköldpaddor kan andas genom rumpan!

- 41% av alla människor tar krullhåriga personer på mindre allvar.

- På julafton stannar Jultomten i genomsnitt 34 mikrosekunder i varje hushåll, och renarna håller en hastighet       av 20 88 000 km/h

- Under ett år sväljer du ca 15 insekter medan du sover.

- Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

- Ett annat uttryck för hicka är "hyperneuroakustiska diafragmakontraktioner".

- Ordet "kuk" betyder "liten utväxt".

- Antalet människor som dödas av åsnor varje år är fler än det antal människor som dör i flygkrascher.

- En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

- Mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta.

- Enligt Guiness rekordbok är den längsta penis (som mätts) 16 tum alltså 40,64 cm

- Pentagon har erkänt att de försökte utveckla en "gaybomb" som skulle få fiendera att attraheras av varandra.

- Det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.

- I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover.

- I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

- Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.

- Vid aktivt sex förbränner man 360 kalorier per timme.


Fredag

Skrivit tentan idag, kändes väl sådär - hoppas verkligen på det bästa, tror att de kan räcka precis till ett godkänt i alla fall! Insett nu att jag inte alls hade behövt skriva denna tenta för att få skriva kandidatuppsatsen! Om man bara kunde vara lite duktigare på att läsa.. Man behöver inte ha klarat alla poäng vid kursstarten vilket betyder att jag kunnat skippa denna och skrivit den andra tentan idag i alla fall.

Hoppas jag verkligen klarat denna nu så jag inte gjorde bort mig som prioritera bort den andra! Den går ju ialla fall i Januari igen så då ska jag avklara den, som sagt mycket i december att plugga på! Men hade jag struntat i denna istället så hade jag inte fått skriva förens i sommar, och vill verkligen inte ha någon kurs kvar till sommaren. Vet hur omotiverande och svårt det är då. Så ska plugga hårt och göra allt för att slippa det.

men men, inte mer plugg snack nu. Är fredag idag, Isabelle fyller år och skulle bjuda på födelsedagsfika. Tyvärr har jag haft en hejdundrande huvudvärk sen jag kom hem, och ruskigt trött är jag också. Skulle kunna somna nu med detsamma! Så fick utebli från det idag, måste försöka ta den sista orken jag har sen till att ta itu med disken och packa inför imorrn. Stressen och en aning sömnlösa nätter hinner ikapp mig nu tror jag. Försöka komma i säng tidigt ikväll. Får inte sova ut alltför mycket imorrn. Mamma, Anne och Linnea kommer och hälsar på :) Blir en shoppingdag, kommer bli jätte trevligt. Var ju ner en snabbis när jag klippte mig och såg massa fint fast jag knappt kika :p men måste försöka hålla i pengarna. Månaden vart lite dyr eftersom jag bestämmde mig för att göra associationsrätten trots allt så försvann ju lite pengar till böcker - varför måste de vara så dyra?

Blir utgång imorrn kväll sen när jag kommer hem :) kommer bli toppen. Hoppas att huvudvärk är borta bara när jag vaknar imorrn, gärna innan dess såklart!!

Puss

Klippa lugg ?

Varit en inne dag idag .. Plugg plugg och plugg typ. Regnat ute hela dagen så känner inte att jag missat alltför mycket i alla fall. Fått en del gjort men börjar känna att tiden är knapp nu och att jag gärna hade velat vart lite mer effektiv eller ha några dagar till på mig. Men vad ska man göra, ska läsa igenom allt en gång till idag i alla fall, tog tid sist ungefär hur lång tid det tog  - 2 timmar. Så blir att försöka läsa det så många ggr som möjligt imorrn. Sen får vi se hur jag gör på fredagen, har ju tentan på eftermiddagen och brukar inte vilja läsa innan. Men nu har jag haft så lite tid så får se hur jag gör denna vända! Imorrn tänkte jag, om jag inte känner mig allt för stressad springa ner och ta en drop in tid hos en frisör. Ser ut som ett kråkbo i huvudet. Sen måste jag ha ny linsvätska också så måste ändå ner. Funderar på om jag ska klippa lugg ?? I stil med rachel bilson kanske, hmm ... Lite förändring skulle ju inte vara helt fel ..



Min bror fick sitt körkort idag :) Grattis !!

En månad kvar till Julafton

Ja idag är det prick en månad kvar. Kan inte fatta riktigt vart tiden har tagit vägen ?

Idag har vi haft case i skolan, kändes helt okej och nu har vi 1,5 hp i Kredit och obestånd i alla fall. Jobbigt att vi hade det på eftermiddagen. Hela dagen går verkligen bort. Får inget gjort på morgonen när jag vet att jag ska iväg och har så svårt att komma ur sängen! :p Kom hem för ungefär en timme sedan och har inte hunnit med att göra mycket annat än att ätit mat sen dess. Jag är helt slut, skulle verkligen behöva plugga lite också men vet inte riktigt hur orken ska räcka till det.

Ska i alla fall ta hand om disken och lite småplock här hemma så får vi se sen. Mycket bra på tv ikväll också, men blir kanske att läsa lite i reklampauserna då istället .. Usch jag har inte köpt en enda julklapp, jag har ingen aning om vad jag skulle kunna köpa och inte alls mycket pengar att köpa det för heller, hmm ångest. Men men, på en månad ska jag väl kunna komma fram till nåt.

Disken var det, blää den tråkigaste sysslan i hemmet ...

December = stress

Godmorgon. Nyss urstigen ur duschen, ska fixa lite mackor som skall intas framför Våra bästa år :p Vet att den serien suger, men lätt att fastna framför trots allt! Sen ska jag skriva rent den sista tentan, tänkte vandra iväg till skolan sen och skriva ut det, vart cirka 30 sidor allt som allt :p Hmm lära sig tills på fredag + lite till, men ska nog gå. Får hoppas att hon inte gör nån jätte konstig tenta igen bara, utan gör nåt liknande som hon gjort förut.

Pratade med Rebecka igår och de tänker göra associationsrätten ändå. Jag hade ju tänkt att hoppa den. Men måste ändå ha den för att kunna bli revisor i framtiden. Bara det att det är så mycket att plugga på till i december i alla fall. Tack vare strulet som varit har jag ju Kredit och obestånds tentan då + statistiken som jag gärna skulle vilja ha avklarad om de är möjligt. Men ska göra arbetet i associationsrätten så det är gjort sen får vi se om jag gör tentan då eller om jag väntar med den, man kan ju alltid göra ett försök liksom :p Får läraren nått att roa sig med! Som sagt december kommer bli proppat med plugg! Blir nån ledig dag där i samband med jul men inte mycket mer egentligen .. Hmm hur ska detta gå? Man får väl ta och göra sitt bästa i alla fall. Men vill försöka satsa lite extra på nån av tentorna så att man inte har alla kvar sen för det pallar jag inte!

Våren kommer ju inte bli särskilt mycket lugnare skolmässigt, beskattningsrätt och kandidatuppsats. Hmm ge mig sommar nu tack! Med allt detta överstökat. Inte lätt att vara student alla gånger inte.

Idag blir det verksamhetsstyrningsplugg. Ska som sagt till skolan och skriva ut papprena sen och ska då hämta ut två av böckerna till nästa kurs som jag hitta på bokexpressen. De andra två blir det att beställa idag sen senare. Sen funderar jag på om det ska bli gymmet en sväng. Känner mig dock lite stressad så vet inte hur mycket ro jag har till det, men vill verkligen - så kanske en snabb vända! Måste gå förbi telenor också och höra om de fått in nå lånetelefoner än. Sen blir det mer plugg när jag kommer hem sen, börjar bli lite nervös inför den här tentan nu. Imorrn har vi ju case del 2 i Kredit kursen, inte hunnit reflektera så mycket över det - där får vi helt enkelt hoppas på det bästa!

Men ikväll blir det New moon i alla fall :) Nå roligt att se framemot. så måste sätta igång med alla bestyr nu så det hinns klart ..



Grått

Idag var solen borta igen. Himlen är grå och trist och det regnar ute - hmm toppen! Men jag ska tillbringa största delen av min dag inomhus så egentligen gör det väl inte så mycket. Men man får så mycket mer energi om solen lyser och man kan ta en liten härlig promenad mitt i plugget.

Jag sov ut idag också, är ju även helg idag. Men imorrn måste jag komma upp i tid. Jag ska alldeles strax sätta igång med plugget, fastnade inte helt ovanligt framför datorn en sväng bara. Får se hur det blir med träning idag också, beror lite på hur det ser ut med tiden för skulle behöva städa undan lite här.

Suttit och läst i en blogg nu på morgonen, Spark i baken som ger jätte bra tips, råd och motivation vad det gäller träning och hälsa. Men blir liksom verkligen sugen på att bara ge sig iväg direkt. Hon hade även tagit med massa tips på övningar som går att göra hemma, plus att jag vet några till. Så kommer jag inte iväg ska jag göra det i alla fall, så det blir nånting idag. Men imorrn är gym spikat i alla fall! Sen ska jag försöka komma iväg på nåt roligt pass i veckan också tänkte jag.

Nu bör jag kanske sätta igång?

Skönt att plugga hemma i alla fall. Man kan gå omkring i myskläder och osminkad hela dagen om man vill. Man kan gå och småplocka när man blir rastlös och man kan äta när man vill ! Det där med småplock kan dock bli en nackdel ibland, då det tar ganska mycket tid. Ibland kan man konstigt nog komma på sig att de är roligare att diska än att göra det man verkligen ska - plugga ...

Snart dags att sova?

Plugget har gått ganska bra idag. Tog sin lilla tid att komma igång och komma på vad jag skulle börja med och hur jag skulle lägga upp det. Men nu har jag ett bra upplägg i alla fall tror jag och det gick riktigt bra de sista timmarna. Var ju bara trist på tv ikväll så kikade på den enda film jag hade i denna dator för tillfället - baksmällan. Kanske tredje gången jag ser den nu eller nåt. Men den är ju grym ju :)



Det är snart dags att "nanna på örat" som min farmor alltid brukade säga när vi var små :p Inte så jätte trött än men det börjar komma lite smått. Imorrn är de plugg som gäller, men då ska jag försöka komma iväg och träna en sväng också.

Godnatt


Lördag

Då var det helg, men blir som sagt inte direkt någon helg för min del! Igår skrev vi klart det sista till Caset del 2, sen var jag hemma och dona lite. Vart typ inget plugg igår utan tog de lugnt, köpte lite gott och kika film - ladda inför intensiv plugg som ska äga rum nu!

Ska alldeles strax sätta igång, motivationen är inte den bästa men jag måste ju klara detta och har inte mycket tid på mig. Så bara se till att göra det! Men är ju som sagt Lördag idag så jag tillät mig själv att sova lite extra i alla fall, får sitta extra länge in på kvällen istället ... Solen skiner idag, första gången på mycket länge :) Så innan den försvinner ska jag försöka ta mig ut och ta del utav den, blir nog en promenad sen senare så man får lite frisk luft. Skulle vilja gå till gymmet men får se hur det blir med tid och så. Annars blir det till att försöka kliva upp tidigare imorrn så det hinns med!

Jag måste nog nästan stänga av datorn nu, fastnar så lätt framför bloggar och nätshoppar :p Tiden bara flyger förbi då. Finns så mycket fint just nu att det är svårt att låta bli! Så stänger nog ner om det ska bli nå effektivt plugg här..


Dagens

Frukost: För nog bli havregrynsgröt alldeles strax
Outfit: Inte bestämt än
Humör: Nja sådär
Gjort: Duschat och kikat runt lite på nätet
Planer: Plugga, åka tåg, case seminarium och plugga..
Lunch: Lax med grönsaker
Läser: Verksamhetsstyrning
Bästa: Fortfarande frisk i alla fall.
Middag: Ingen aning?
Väder: Mulet
TV-program: Inget bra alls på tv idag.
Tänkvärda:
Kom-i-håg: Att skriva ut lite saker som skall pluggas på!

Ett litet nervsammanbrott.

Föreläsning och case arbete idag, dagen började bra och saker och ting flöt på. Tog fyra tåget hem och då började vi diskutera kring kurser i skolan osv. När Mimmi (en i min grupp) frågar vilka kurser jag läst på 300 nivå för att jag senare ska kunna skriva kandiatuppsatsen?? ööh ingen aning var typ mitt svar. Jag har varit lite distä och faktiskt inte reflekterat över att vi skall ha 15 poäng på 300 nivå för att få skriva vår kandidatuppsats i vår. Började kika upp mina kurser när jag kom hem. De kurser som jag hade på denna nivå var de två olika i verksamhetsstyrning. En av dessa skulle jag ju egentligen skriva omtenta i nästa fredag men tänkte strunta i det och istället skriva i den kurs jag har nu som är samma dag och samma tid. Hänger ni med än så länge?


För att kunna få mina 15 hp på grundnivå 300 måste jag nu ändå ha fått betyg i "verksamhetsstyrningen ur ett controllerperspektiv" Då dessa poäng skall ingå i företagsekonomi, med andra ord räknas inte kurser som jag läst under handelsrätt hit. Kort sagt: Jag måste skriva verksamhetsstyrningstentan istället för kredit och obestånds. Det är en vecka kvar till tenta och jag ska börja plugga en annan kurs istället! Samtidigt som vi har gruppuppgifter att slutföra i kredit och obeståndrätten. Inte nå stressigt, och känner inte alls någon press - då jag måste klara denna tenta med andra ord för att få skriva min uppsats senare. Kommer bli till att sitta inlåst nu en vecka, hålla tummarna och be lite smått till gud!


Jag har med andra ord varit lite knäckt idag. Jäkla tur att jag hade anmält mig till bägge tentorna, och vilken tur att mimmi tog upp detta annars hade jag varit totalt omedvetande! Kanske ödet ändå som säger att jag ska skriva denna :) Tror ni på det? Wish me luck.


Camilla lyste upp lite i alla fall. Kom över med himmelsk god glass som fick ett aning bättre humör :) Tråkigt var det att ringa mamma också och meddela att jag inte kan komma hem i helgen och komma på deras fest. Hade sett fram emot det. Men sånt är livet, man kan inte vara överallt även om man ibland skulle vilja dela sig själv i många bitar. När tentan är skriven kommer mamma ner en sväng. Blir det shopping och lite vin :) Nåt att se framemot, åker med hem den helgen istället (dvs nästa, första advent då också - tiden rusar!) och tar en långhelg!!


Nu ska jag sova för jag måste ju upp tidigt imorrn och börja plugga verksamhetsstyrning, detta går väl att lära in på knappt en vecka? Och sen har vi case, del 1 imorrn på eftermiddagen. Känns ju jätte skoj och relevant i denna stund.

Godnatt

100 kalorier

Hittade dennaaftonbladet. Tål att tänkas på när man gräver i godispåsen! Men man skall defintivt kunna unna sig nån gång ibland i alla fall, eller vad säger ni? :) Själv unnar jag mig dock lite för ofta, måste försöka få ett slut på det :p


Dessa ger alla 100 kalorier:

  • 7 geléhallon
  • 400 gram sockerärtor
  • 18 gram mörk choklad
  • 1 småkaka (20 gram)
  • 1 glas juice (2 dl)
  • 5 skivor skinka
  • 10 tomater
  • 2 äpplen
  • 1 banan
  • 1 kg gurka
  • 400 gram grönsaker (broccoli, blomkål etc)
  • 4 morötter
  • 2 skivor 17 % ost
  • ½ dammsugare (20 gram)
  • 1 dl kokt ris
  • 1 ½ dl kokt pasta
  • 38 gram köpt pizza
  • 80 gram biff


Tisdag

Dagen började med en föreläsning i Eskilstuna. Riktigt bra föreläsning faktiskt, en gubbe från kronofogden som var där och berättade lite om konkurs och utmätning - intressant! Sen satt vi lite med caset efter det, men kom inte direkt nån vart. Vi har ju det mesta klart, men lite saker vi är fundersamma över så blir frågestund med läraren imorrn och då sedan sitta med det sista - förhoppningsvis ska det inte hur lång tid som helst.


Vart träning när jag kom tillbaka till Västerås med tåget. Idag vart det kondition och lite mage, 30 min på vardera bandet och crossen. Kommer inte kunna gå imorrn! Hade ju redan innan ruskig träningsvärk och tro mig det kändes under passet. Känns riktigt bra med träningen i alla fall - nu ska jag se till att träna och se resultat, helst snabbt :p Inte hunnit göra alltför mycket sen jag kom hem. Plockat, lagat mat och duschat. Så ska försöka läsa lite nu. Förstår inte hur jag ska hinna plugga in detta till en tenta nästa fredag?? En massa tid går ju bort till caset också :( Känns som de är alldeles för lite tid, denna kurs skulle ju dessutom ha varit längre från början. Får göra det bästa av situationen och hoppas på det bästa.



       


Dags att läsa lite, är ju massa bra på tv sen ju :p Vill ju egentligen kika lite på biggest loser (motivation :p), men hinner inte se hela om jag ska hinna läsa det som Måste läsas idag ...

Just nu

Sitter jag här med ansiktsmask. Helt slut efter massa läsande och önskar att jag kunde läsa snabbare. Måste läsa ut boken idag, så är det bara, det får ta den tid det tar, förhoppningsvis inte hela natten. Önskar att jag hade ett badkar som jag senare kunde fylla upp och stressa av i. Hur skönt skulle inte det vara? Men men, vet inte hur det kommer bli med träning heller, känner att jag vill röra på mig nånting idag och inte bara sitta still, vart tillräckligt mycket av den varan i helgen! Måste gå och lämna in gårdagens film sen i alla fall, får jag åtminstonde lite frisk luft, får kanske ta och passa på att göra den promenaden en aning längre. Tycker dock inte om att vandra här i Västerås när det börjar bli mörkt ute ..

Kanske får dagen bli en stilla sittande dag med massor av kaffe (dags för lite påfyllning nu om jag ska orka sätta igång igen) .. Så får jag ta igen på motionen imorrn isåfall. Imorrn blir det först föreläsning i skolan, sen ska vi sitta och jobba med caset och få nån rätsida på vissa delar. Blir det nog gymmet på hemvägen sen, förhoppningsvis värker inte benen lika mycket då. Gör grymt ont när jag ska sätta mig ner, ser ut som en gammal tant till och från, haha.

Hmm mer läsning, jätteskoj :(


Snygga nyheter hos Dinsko

DS_250586_A.tif    DS_251150_A.tif   DS_251172_A.tif




Vill ha massa nya skor just nu, var faktiskt ett tag sen jag köpte några nu tycker
jag :p Blir nog ett par när pengarna kommer. Dessa vackra skor finns hos dinsko
och går på 599 :- resp 499 :- Fina till julens fester :) Hittat massor av fina lite överallt
nu om man ändå hade obegränsad budget. Men måste nog i första hand försöka
hitta ett par fina stövlar ..


Värsta träningsvärken nånsin?

Hela min kropp värker. Armarna börjar väl ge med sig, men benen är det värre med. Ser nog grymt rolig ut när jag går :p Vill försöka komma iväg och träna idag och hoppas att det skall gå, men vi får se.

Haft en riktigt mysig helg. I fredags satt vi i skolan och jobbade med ett case och efter det vart det träning. Efter det var jag oerhört trött och resten av eftermiddagen/kvällen vart slötid. Riktigt skönt, låg och kika på avsnitt efter avsnitt av How i meet you mother När man väl börjar kika på en serie är det svårt att sluta, blir liksom bara att man tänker "bara ett avsnitt till", "kanske ett till innnan jag somnar" ... På Lördagen försökte jag få lite plugg gjort, läste ut en av böckerna i alla fall. Sen framåt kvällen kom älsklingen och vi gick på bio, 2012, riktigt bra film! Vad skulle man göra om man fick veta att jorden skulle gå under ?? Läskig tanke.


Gårdagen var en riktig slödag.
Vi sov ut länge och bara låg o gosa i sängen, mys :) Sen vart det en sen frukost framför tvn och sen god lunch/middag. Hyrde även en film, state of play, vilken var helt okej ...


Nu är man tillbaka i verkligheten igen, i vardagen
. Det är plugg som gäller idag, ska försöka få så mycket gjort som möjligt, så har laddat en rejäl kanna med kaffe för att hålla lite fokus! Har en bok som är mitt mål att läsa ur idag så jag kan börja med tentorna imorrn och bläddra lite i lagboken (läser nu kredit och obeståndsrätt).


Återgå till böckerna ?


Stress

Försöker göra någon slags planering för att jag ska hinna med allt i denna kursen, hinna träna och faktiskt kanske också hinna ha lite kvalitetstid till att bara vara och umgås med vänner. Så mycket att göra framöver! Kikade även när tenta till nästa kurs är och den kommer att vara den 14:e januari och innan dess ska jag göra omtentan i Statistiken vilken är den 4:e :( Blir inte direkt något jullov om man säger så. Förra året var man lite bortskämd och hade en massa veckor utan att man behövde plugga alls! (de nya kurserna i januari började inte förens runt den 20:e och kursen innan var avklarad innan jul) Men i år blir det att ta ledigt de tre viktigaste dagarna i alla fall - Julafton, juldagen och nyårsafton. Kommer kanske inte direkt vara effektiv dagen efter juldagen eller nyårsafton heller :p


Insett att jag bara måste klara denna kursen
i alla fall för jag har inte tid eller ork att göra den när omtentan går, vilket är den 13:e januari - Så SKA klara den nu. Känner man sig inte alls pressad eller stressad, läsa, lära och förstå för att kunna tillmämpa på cirka fyra veckor. Känns inte så mycket bättre när läraren säger att han tycker att det skullle behövas sex veckor! Menmen bara bita tag i detta och göra sitt bästa då ..

Nånstans i allt detta ska jag hinna leva också, tänker i alla fall inte ge upp träningen nu ..


Onsdag

Idag är det lillördag men för mig är det en pluggdag! Så mycket som skall göras på kort tid så är väl lika bra att sätta igång då. Kikar lite på "våra bästa år" nu sen ska jag läsa lite innan det är dags att laga lite lunch - idag blir det nog fetaostbiffar :) Men blir dock inte så sugen att börja läsa när boken heter "Finansieringsformers rättsliga reglering", hmm gäsp!!

Hade ju tänkt att köra ett konditionspass idag också. Får se hur jag känner sen senare, för har så ont i hela kropppen nu! Träningsvärken i armarna börjar väl ge med sig en aning, men nu gör det desto ondare i mage och ben istället. Är väl så det ska vara :p Men vill ju kunna röra mig till helgen. Får se sen senare som sagt hur jag gör, kommer kanske inte kunna komma upp ur sängen imorrn!


Kredit och obeståndsrätt

Börjar ett ny kurs idag, tror att den kommer att vara väldigt intressant och vart placerad med tre nya personer med vilka jag ska göra ett case med. Kan blir spännande :) Det som känns lite sisisådär är väl att omtentan till en annan kurs går samma dag som tentan i dennna kurs.. Frågade läraren i den förra kursen när de kommer att komma ytterligare en omtentamen och det kommer inte komma en förens i augusti nästa år! Tänkte först att jag skulle skippa tentan i denna kurs och göra omtentan istället så jag slipper vänta så länge. Men tror jag har ångrat mig på den punkten. Kredit och obeståndsrätten ska tydligen vara rätt svår och omfattande. Dessutom måste man kunna så pass mycket för att kunna delta i caset, typ lika mycket som för att kunna skriva tentan så känns ju lika bra att skriva den då. När ska jag annars ha tid att plugga till det andra? Hmm komplicerat vart det, så trist. Varför var de tvungna att placera tentorna samma dag, och samma tid dessutom!?? Kliiiiiii ..

Men men det är som det är. När jag kom tillbaka från Eskilstuna idag (Läser vissa kurser där då MDH är uppdelat på både Västerås o Eskilstuna) gick jag en sväng på gymmet. Vart ett benpass vilket förmodligen kommer att kännas av imorrn. Mina armar värker fortfarande som bara den efter söndagens pass. Gör grymt ont i armvecken när jag sträcker ut dem. Men borde väl ge med sig snart tycker jag :) Imorrn blir det kanske ett konditionspass. Får se om det går nåt roligt pass eller om de blir konditionsträning på gymmet.

Har inte gjort allt för mycket mer idag. Tänkte att jag skulle ta denna dagen till att slappa o sen ta tag i allt imorrn, då det blir en lång pluggdag! Jag ska plocka undan lite här och hänga in tvätt som skulle hängts upp för två dagar sedan. Sen ska jag nog gå och handla lite, dags att fylla på kylskåpet lite igen och ska nog unna mig lite godis också. Har ju en bra tv-kväll att se fram emot : Betty, Desperate, och Christine.


Träningsvärk

Då var det måndag igen. Träningsvärk från gårdagen, vilket var väntat - härligt! Är ledig idag då kursen jag ska läsa inte börjar förens imorrn. Så jag ska snart ta och äta lite lunch som idag blir lax och sen pallra mig ner på stan och kika runt lite :) Sen blir det en vända på gymmet också, skaffa lite träningsvärk i benen också hade jag tänkt. Kommer väl inte kunna gå imorrn, heehe men men träningsvärk botas med träning vet ni!

Känns jätte skönt att vara igång igen. Nu ska jag verkligen hålla detta, helst minst fyra dagar i veckan. Ska klämma in lite pass också och inte bara gå på gymmet. Kanske blir de ett step up pass nu i veckan, får bli ett 30 minuters nu till att börja med och sen lite ytterligare konditionsträning på gymmet i egen takt. Beach 2010 here i come :)

Jag och Camilla åt lite onyttigheter igår dock, men det måste man ha ibland..Nu ska jag se till att vara nyttig i veckorna  i alla fall så jag kan unna mig lite gotte i helgerna.. Vi kikade skräckis igår, ångrade oss 10 minuter in i filmen att vi valt en sådan film och gömde oss mest bakom kuddar, haha! Men det var en helt okej film i alla fall, the haunting hette den. Sen kände vi att vi behövde lite komedi så vart djävulen bär prada på fyran. Trevlig söndags kväll :)

Nu var det mat dags, sen ska jag ge mig ut i blåsvädret ...

Gick inte så bra

Med att fortsätta blogga, så försöker igen .. Dock är vardagen inte så glamorös nu så blir nåt inlägg när jag får lust ..

Denna helg har varit lite sisådär. Fredagen hade vi tenta som faktiskt kändes riktigt bra så jag håller tummarna nu och hoppas på det bästa. Framåt kvällen gick vi ut och firade att tentan var avklarad. Det var jag, Camilla, Rebecka, Isabelle och Madde. Jag o Isabelle tog nåt glas vin här hemma sen åkte vi alla ner till Grekiska Kolgrillsbaren för att äta och dricka gott. Gick vidare till skybar men där var de så mycket folk så vi bestämde oss för att gå till Blue moon bar direkt istället, Vart lite och dricka och massa dans :) Riktigt trevlig kväll, vart väl ganska lugnt trots allt, dyrt att dricka ute när man inte förfestat :p Så vi har bestämt att till nästa vända blir de en förfest först :)

Igår sov jag ut riktigt länge och spenderade dagen med att göra i princip ingenting! Var så slö och framåt kvällen var jag även rastlös. Hade velat vara hemma med alla och firat halloween istället,men kände att pengarna inte riktigt räckte till det också denna helg. Så vart tv-serie och film tittande istället. Camilla skulle kommit förbi igår också men var för trött efter att hon tävlat, så vart en ensam kväll. Kan väl i och för sig vara skönt ibland!

Håller på att tvätta nu och sen ska jag och Camilla inta gymmet. Oh jag är så taggad! Vad jag har längtat efter att börja träna, nu jävlar ska jag sätta igång på allvar. Ska komma ihåg att fortsätta med vitaminer osv för jag ska inte bli sjuk igen. Kommer ha sån träningsvärk imorrn - me like :) Blir som sagt gym idag, blir nog till att ge armarna en omgång ... Nu ska jag fixa lite innan de är dags att hämta upp tvätten ...