Kedjebrev

De dyker upp lite då och då, i mailen eller som sms i mobilen. Skickar i princip aldrig vidare om jag inte tycker att det är något riktigt bra. Fick ett av min mormor här om dagen med massor av bra visdomsord och söta bilder framförallt på bebisar.Istället för att skicka kedjebrev denna gång tänkte jag lägga ut det här då det är bra saker att tänka på!!



cid:image008.jpg@01C9548C.FB74A4D0
Kunde inte låta bli att småskratta lite när jag såg denna :p Hehe.

En skarp tunga, kan skada din egen hals. Om du önskar att dina drömmar skall gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge. Av alla de ting du innehåller, är ditt ansiktsuttryck det viktigaste. Det bästa sättet att få nya vänner på, är att vara en. Glädjen i ditt liv är kvaliten på dina tankar. Det tyngsta du kan bära är ovilja. En sak du kan ge och stadigt hålla är ditt ord. Du ljuger högst när du ljuger för dig själv. Om du saknar modet till att starta, är du redan stoppad. En sak du inte kan ta igen är spilld tid. Ideer arbetar inte, bara om du gör det. Ditt sinne fungerar som en fallskärm, det fungerar bara när den är öppen. Jakten efter lycka är jakt för livstiden. Det är aldrig för sent att bli, vad du har kunnat vara. 

Livet är för kort till att inte våga. Älska de människor som behandlar dig gott. Glöm de som inte gör det. Tro att allting sker av en eller annan grund. Om du får en ny chans så grip den med bägge händer. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske. Ingen säger livet är lätt, de lovade bara att det är det hela värt.

Kommentarer
Jackeline Perez

haha.. det finns så sjuka kedje brev att de är så onödiga!



kram

2009-02-08 21:46:18
URL: http://perezjackeline.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: